Vier Black Friday 2024 samen met Pearle! 

Wanneer is het Black Friday? In 2024 valt Black Friday op vrijdag 29 november. Deze dag is overgewaaid uit de Verenigde Staten en Canada en valt op de vrijdag na Thanksgiving, een feestdag waarop families bij elkaar samenkomen en waarop volgens de traditie kalkoen wordt geserveerd. 

Op Black Friday geven winkels hoge kortingen. Het is voor veel mensen dan ook de dag waarop men begint met het doen van kerstinkopen. Winkels zijn vaak extra lang open en mensen staan soms al vanaf ‘s ochtends vroeg in de rij om naar binnen te kunnen voor de beste Black Friday deals. In de Verenigde Staten en Canada lopen de kortingen op tot wel 75%. In Nederland zijn de kortingen meestal niet zo hoog, maar Black Friday is ook hier de afgelopen jaren steeds populairder geworden. 

Black Friday kortingen op zonnebrillen, brillen en lenzen

Black Friday deals zijn bij uitstek acties die je niet wilt missen. Denk aan hoge kortingen op jouw favoriete contactlenzen. Zo zie jij de komende tijd weer scherp tegen een scherpe prijs. Met de feestdagen voor de deur kun je ook denken aan mooie Black Friday deals op (zonne)brillen van bijvoorbeeld Ray-Ban. Verras je vrienden of familie tijdens Sinterklaas of Kerst met een prachtige designer zonnebril. Je mag ook jezelf een vervroegd Kerstcadeautje geven natuurlijk.

Cyber Monday kortingen bij jouw opticien

Cyber Monday is de eerste maandag na Black Friday, in Nederland noemen we dit ook wel Cyber Maandag. De kortingsdagen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar hebben vaak verschillende deals. Misschien scoor jij contactlenzen op Black Friday en weet jij een nieuwe Ray-Ban zonnebril te strikken op Cyber Monday. Houd deze pagina in de gaten en blijf op de hoogte van de Black Friday en Cyber Monday deals van Pearle.

Bekijk onze zonnebrillen Bekijk onze contactlenzen Bekijk onze brillen