Vind een winkel

Geniet van onze
1-uursservice

Dankzij de 1-uursservice van Pearle Opticiens ga je binnen 60 minuten naar huis met een bril op sterkte, speciaal voor jou geslepen! Ideaal wanneer je slecht zicht hebt en niet lang wilt wachten op een nieuwe bril. De 1-uursservice is bovendien handig wanneer je bril kapot is en je snel een nieuwe nodig hebt.

Wil je direct geholpen worden in de winkel? Maak dan een afspraak.

Gratis oogmeting voor een bril*

Wat houdt de 1-uursservice in?

Met onze snelle brilservice ga je binnen één uur naar huis met een bril die speciaal voor jouw ogen is gemaakt. Je kunt rekenen op een betrouwbare oogmeting, advies bij het uitkiezen van een montuur én glazen die direct op de sterkte voor jouw ogen worden geslepen. Geniet tijdens het wachten van een kop koffie of thee, of winkel verder. Na een uur haal je jouw nieuwe bril op en kan hij perfect op jouw gezicht afgesteld worden en kan hij mee naar huis!

Wist je dat Pearle Opticiens de meeste 1-uursservice punten heeft met gediplomeerde opticiens?

Wat zijn de voorwaarden?

De 1-uursservice is alleen mogelijk voor enkelvoudige brillen: een bril voor veraf óf dichtbij. Het slijpen van multifocale glazen vergt een andere productiemethode – evenals de oogmeting voor multifocale glazen anders is.

De 1-uurservice is in de meeste gevallen geldig vanaf een zilveren of gouden glaspakket. Vraag een deelnemende Pearle winkel bij jou in de buurt naar de mogelijkheden.

Het is overigens niet noodzakelijk om een afspraak te maken voor de 1-uursservice. De drukte in de winkel beïnvloedt de wachttijd. Wil je toch zeker weten dat je direct geholpen wordt? Dan is het maken van een afspraak wel handig.

Winkels met de snelle service:

Bekijk snel of de Pearle bij jou in de buurt ook meedoet met deze service:

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Beste opticien van Nederland


org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwk.pngorg-nl_pearle:/Content Items/2018/09/201809-mbl-bwa.png