Enkelvoudige bril

org-nl_pearle:/Content Items/2012/brillen/artikel/brillen_enkelvoudig.jpgEen enkelvoudige bril gebruikt u voor één doel: om scherp te kunnen zien in de verte, of juist dichtbij. Pearle Opticiens levert de juiste bril voor de juiste prijs.

Met een oogmeting bepaalt de opticien de juiste sterkte voor uw glazen. Ook eventuele andere afwijkingen, bijvoorbeeld een cilinder, constateert hij. Dan volgt het montuur.

Brillen van Pearle: in alle soorten en maten

De collectie van Pearle laat zich in drie woorden omschrijven: uitgebreid, verrassend, aantrekkelijk. Van een zwaar kunststof montuur tot een randloze bril: bij Pearle Opticiens vindt u het allemaal. Naast de vele monturen kunt u kiezen voor verschillende glasopties: kunststof of glas, ontspiegeld, gekleurd, kraswerend of dun.

Uitgebreide collectie

Ook wat betreft prijs heeft u een ruime keuze. U heeft bij Pearle al een enkelvoudige bril vanaf €29.
org-nl_pearle:/Content Items/algemeen/quote_in.pngBij een enkelvoudige bril is het eenvoudig: u heeft behoefte aan +glazen voor dichtbij (bijvoorbeeld lezen) of aan -glazen voor autorijden en televisie kijken, dus om op afstand goed te zien. In het eerste geval bent u verziend, in het tweede geval bent u bijziend. Meer smaken zijn er bij een enkelvoudige bril, of lens, niet.
Peter, opticien bij Pearle

De enkelvoudige glazen van Pearle

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •