Gratis verzending v.a. €25
Gratis retour
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Zonnebrillen op sterkte

612 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Goedkope zonnebril op sterkte

Wij weten als geen ander hoe belangrijk goed zicht is, óók buiten. Daarom vinden we dat een zonnebril op sterkte voor iedereen betaalbaar moet zijn. Bij Pearle koop je al een zonnebril op sterkte vanaf €79. Bovendien profiteer je bij Pearle regelmatig van acties en aanbiedingen. Zo krijg je nu tijdelijk 3 brillen voor de prijs van 1*. Koop een bril en krijg een gratis zonnebril op sterkte! 

Kan ik zonneglazen op sterkte in mijn huidige zonnebril laten zetten?

Ja, dat kan! Als je al een zonnebril hebt, dan kun je de gewone zonneglazen laten vervangen door zonneglazen op sterkte. Je betaalt dan alleen voor de glazen. Let op: als je ervoor kiest om zonneglazen op sterkte in je huidige zonnebril te laten zetten, dan profiteer je niet van de actie 3 brillen voor de prijs van 1. Deze actie geldt namelijk alleen bij de aankoop van een complete (zonne)bril. 

Keuze uit diverse soorten zonnebrillen op sterkte

Bij Pearle heb je keuze uit verschillende soorten zonnebrillen op sterkte. Ben jij op zoek naar een zonnebril op sterkte met glazen in een opvallende kleur? Hebben we! Ben je veel op de weg of het water te vinden? Dan is een zonnebril op sterkte met gepolariseerde glazen iets voor jou. Liever niet wisselen tussen je gewone bril en zonnebril op sterkte? Overweeg dan een bril op sterkte met meekleurende glazen. En natuurlijk hebben we ook multifocale zonnebrillen op sterkte.

Wat kost een zonnebril op sterkte?

Bij Pearle zijn we altijd helder over onze prijzen. Wat jouw zonnebril op sterkte precies kost, hangt af van diverse factoren. Zo is een enkelvoudige zonnebril op sterkte bijvoorbeeld voordeliger dan een multifocale zonnebril op sterkte. Maar ook de keuze voor diverse glasopties is bepalend voor de prijs van jouw zonnebril op sterkte. Denk aan gepolariseerde glazen of glazen met spiegelcoating. Bekijk hieronder wat jouw zonnebril op sterkte kost. 

Wordt een zonnebril op sterkte vergoed?

Veel zorgverzekeraars komen (deels) tegemoet in de kosten van een zonnebril op sterkte. Of jij recht hebt op een vergoeding, hangt af van je zorgverzekering. Als je nog recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding, dan kunnen wij in vrijwel alle gevallen direct een declaratie indienen bij jouw zorgverzekeraar. Lees meer over de vergoeding van een zonnebril op sterkte