DbyD zonnebrillen

41 Resultaten
Relevant

DbyD Recycled

Bij Pearle zagen wij de vraag naar duurzame zonnebrillen enorm toenemen. Daarom hebben wij een nieuwe collectie aan ons assortiment toegevoegd: DbyD Recycled. In 2018 is DbyD begonnen met het ontwerpen van ftalaatvrije brilmonturen. Dit was de eerste stap naar een groene collectie, gemaakt van voornamelijk gerecycled plastic. Ook bij de nieuwe zonnebrillencollectie is er gebruik gemaakt van gerecycled plastic. Deze monturen staan volledig in het teken van natuurlijke materialen: gemaakt van gerecycled plastic en voorzien van polariserende glazen

Gerecycled plastic

Voor het ontwerpen en designen van de DbyD zonnebrillen is gekozen om te werken met celluloseacetaat. Dit is een biologisch afbreekbaar materiaal, gemaakt van hout vlokken poeder. Bovendien bevat het acetaat van de DbyD collectie 0% ftalaten, dit zorgt voor minder weekmakers en chemische middelen. Hierdoor komen er minder schadelijke stoffen vrij in de natuur.

DbyD zonnebril kopen

Wil je een DbyD zonnebril uit deze collectie kopen? Dan heb je keuze uit 14 soorten, hiervan zijn er 11 voor volwassenen en 3 voor kinderen. Al deze monturen zijn voorzien van gepolariseerde glazen, hoogwaardige scharnieren met vijf cilinders en HDPE-plastic, gemaakt in samenwerking met Envision Plastic, met behulp van OceanBound Plastics.

De belangrijkste kenmerken van een DbyD zonnebril:

  • Gerecycled HDPE plastic: kwalitatief, licht en comfortabel. Gemaakt van eco-vriendelijk materiaal.

  • Exclusief design rondom de brilpoten: herinnerend aan de vorm van een plastic flessendop (verwijzend naar de verschillende soorten gebruikte plastic).

  • Polariserende TAC-glazen: UVA- en UVB bescherming in categorie 3 (hoge bescherming!). Niet op sterkte.

  • 5 scharnieren: voor een lange levensduur.

DbyD zonnebril op sterkte

Ben jij naast een duurzame zonnebril ook op zoek naar een zonnebril op sterkte? Zoek dan niet verder! Bij Pearle vind je een ruim assortiment DbyD zonnebrillen op sterkte. Bij het online bestellen houd je je meetgegevens bij de hand en vul je de sterkte van de glazen in. Weet jij niet zeker of jouw meetgegevens nog kloppen? Kom dan langs in de winkel voor een gratis oogmeting.