€60 extra brilvergoeding 

Bij Pearle heeft iedereen recht op een zorgvergoeding voor een bril. Want iedereen met een basis- of aanvullende verzekering krijgt van ons €60 extra brilvergoeding voor een bril op sterkte.

Verzilver je korting met de Pearle ontzorgpas t.w.v. €60. Kom naar de winkel en pak je voordeel.

PS: Wist je dat je bij ons je zorgvergoeding van je verzekeraar niet hoeft voor te schieten of te declareren? Dat doen wij.   

Download de Ontzorgpas

*Ook als je geen recht (meer) hebt op een brilvergoeding van je zorgverzekeraar, ontvang je van Pearle 60 euro korting. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Vrouw bedekt lachend haar ogen met haar handen waarop ogen staan getekend

 

  • De actie is geldig van maandag 11 november 2019 t/m zondag 31 mei 2020 bij alle Pearle Opticiens in Nederland;
  • De actie is geldig bij aankoop van een enkelvoudige bril vanaf 100 euro en een multifocale bril vanaf 180 euro (montuur vanaf 10 euro, vanaf glaspakket Brons);
  • De actie is geldig i.c.m. de Menzis Samengezond kortingsbon, en/of de Extra Brilgarantiebon;
  • De actie is geldig i.c.m. de zorgvergoeding van je zorgverzekeraar (uitgezonderd de complete bril uit de aanvullende verzekering van VGZ, Univé, IZZ en UMC). Informeer naar de voorwaarden bij je zorgverzekeraar.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen en kan niet achteraf worden verrekend op aankopen en bestellingen van voor 1 maart 2019;
  • Bij (vermoeden van) misbruik of fraude behoudt Pearle Opticiens zich het recht om deelname aan de actie te weigeren.