Babybril kopen

Als de huisarts je heeft doorverwezen naar een oogarts of orthoptist, kun je met het brilrecept van het ziekenhuis bij een Pearle opticien bij jou in de buurt terecht. Babybrillen van Pearle zijn perfect afgestemd op jouw baby. Bij onze Pearle winkels kun je kiezen uit een aantal betaalbare babybrillen. 

Gratis knuffel bij de aankoop van een babybril

Koop jij een babybril of kinderbril bij Pearle? Dan krijgt je kind een gratis Pearly knuffelbeer die, net als jouw kindje, een bril draagt. Geen bril, maar wel iets leuks doen met je kind? Download de gratis Pearly kleurplaten

Geen babybril, maar kinderbril?

De ogen van een baby zijn nog volop in de groei. Daarnaast hebben baby ogen minder beschermend pigment en grotere pupillen dan volwassenen, dat maakt hun ogen extra kwetsbaar.
Ook zijn de oogbewegingen van een baby of kind tot 3 jaar minder gecontroleerd, hun ogen kijken in elke richting. Daarom hebben ze een goede oogzorg en een perfect afgestelde bril nodig die niets te kort doet aan hun eigen belevingswereld. 

Is je kindje al ouder dan 3 jaar en ben je op zoek naar een bril? Bij Pearle vind je naast babybrillen van 0 tot 3 jaar ook een ruim assortiment aan betaalbare kinderbrillen voor jongens en meisjes, voor alle leeftijden. Zo vind je bij ons diverse monturen in de leukste kleuren van de beste merken. Koop jouw kinderbril online of maak een afspraak bij een van onze winkels. 

Wordt een kinderbril of babybril vergoed?

Een nieuwe bril voor je baby of je kind wordt vaak vergoed door je zorgverzekeraar. Wij kunnen de brilvergoeding bij vrijwel alle verzekeraars direct declareren. Bereken met onze online tool hoeveel zorgvergoeding je ontvangt voor de bril van je kind of baby.

De beste acties en aanbiedingen 

Ben jij op zoek naar een betaalbare babybril? Bij Pearle vind je de beste brillen acties en aanbiedingen. Dat is fijn voor jouw portemonnee. 

Altijd een winkel bij jou in de buurt

Met meer dan 340 winkels is er altijd een Pearle opticien bij jou in de buurt. Kom langs in één van onze winkels of maak vrijblijvend een afspraak