Vind een winkel

Reservebril

Een reservebril is altijd een goed idee, alleen besef je dat vaak pas later in bepaalde situaties. Bijvoorbeeld wanneer je bril kapot valt vlak voor je naar je werk gaat, je hem laat liggen bij dat ene koffietentje of als je hem vergeet mee te nemen in de auto. Wist je overigens dat het in sommige landen zelfs verplicht is om een reservebril te hebben in de auto? Handig om te weten als je op vakantie gaat! Kortom, met een extra bril in huis (of de auto) voorkom je vervelende verrassingen.

Onze opticiens helpen je graag

Kom langs in een van onze winkels of maak alvast een afspraak.

Reservebril

Waarom je een reservebril nodig hebt

Gaat je bril plotseling stuk? Geen zorgen – je bent bij Pearle altijd welkom voor een brilreparatie of de 1-uursservice. Maar waar kleine reparaties in een handomdraai worden uitgevoerd, kunnen grote reparaties enkele dagen in beslag nemen. Op deze momenten komt een reservebril erg goed van pas!

Ook voor contactlenzendragers is een reservebril geen slecht idee. Bijvoorbeeld wanneer je een lens kwijtraakt (en geen nieuwe set op voorraad hebt) of geïrriteerde ogen hebt.

Waar een goede leesbril aan voldoet

In welke landen een reservebril verplicht is

Een reservebril of –lenzen in de auto is verplicht in de landen Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland. Heb je dit niet geregeld als je bijvoorbeeld op vakantie gaat? Dan riskeer je een boete én gevaarlijke verkeerssituaties bij plotseling slecht zicht.

Altijd een bril bij de hand met Pearle

Met Pearle Opticiens heb je altijd een bril bij de hand. Je kiest uit een ruim assortiment brillen voor een scherpe prijs. Zo heb je al een enkelvoudige bril vanaf €90.

Profiteer tijdelijk van onze 3-voor-1 actie, waarbij je een gratis reservebril krijgt bij aankoop van je normale bril. Niet alleen super handig, maar ook leuk wanneer je van afwisseling houdt!

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png