Mannen dragen brilmontuur en zonnebril van Emporio Armani

Emporio Armani zonnebrillen en brillen

De maker van de Emporio Armani zonnebrillen en brillen is Giorgio Armani, geboren in 1934 te Italië. Armani begon in de jaren zestig in de mode-wereld, na een carrière-wissel. Als designer bij mode-icoon Nino Cerruti in Parijs werkte Armani al aan zijn portfolio. In 1970 startte Giorgio Armani zijn eigen bedrijf en sinds 1974 is Giorgio Armani een gevestigd merk.

Niet veel later startte de ontwerper een nieuw label onder de naam Emporio Armani. Daardoor is de Emporio Armani-lijn moderner en onconventioneler omdat het zich op een stijlvolle, jongere doelgroep richt. Onder Emporio Armani maakt de ontwerper onder andere zonnebrillen en brillen. Zoals echt Italiaans design betaamt, zijn de Emporio Armani brillen van hoogwaardige kwaliteit en modern.

Bekijk brillencollectie

Bekijk zonnebrillencollectie

Blauw brilmontuur van Emporio Armani

De brillen van Emporio Armani
voor dames en heren

De eyewear collecties van Emporio Armani bestaan uit zowel zonnebrillen als brillen voor heren én dames. De heren brillen zijn trendy ontworpen met moderne lijnen. Net als de monturen voor de heren zijn de Emporio Armani dames brillen stijlvolle, frisse en eigentijdse modellen voor de energieke en modebewuste vrouw. Lichte kleuren en constructies met verschillende materialen zoals metaal, aluminium en acetaat kenmerken de dameslijn.

Bekijk de collectie van

Bekijk de collectie

Emporio Armani bril kopen bij Pearle Opticiens

Bij Pearle Opticiens kies je uit een ruime collectie Emporio Armani brillen, al vanaf €109,- per stuk. Je kunt jouw favoriete montuur online bestellen maar ook in een van onze winkels passen. Heb je een zonnebril op sterkte nodig? Bijna elke bril kunnen we op sterkte maken. Vraag onze opticiens naar de mogelijkheden.