Mannen dragen brilmontuur en zonnebril van Emporio Armani

Emporio Armani zonnebrillen en brillen

De maker van de Emporio Armani zonnebrillen en brillen is Giorgio Armani, geboren in 1934 te Italië. Armani begon in de jaren zestig in de mode-wereld, na een carrière-wissel. Als designer bij mode-icoon Nino Cerruti in Parijs werkte Armani al aan zijn portfolio. In 1970 startte Giorgio Armani zijn eigen bedrijf en sinds 1974 is Giorgio Armani een gevestigd merk.

Niet veel later startte de ontwerper een nieuw label onder de naam Emporio Armani. Daardoor is de Emporio Armani-lijn moderner en onconventioneler omdat het zich op een stijlvolle, jongere doelgroep richt. Onder Emporio Armani maakt de ontwerper onder andere zonnebrillen en brillen. Zoals echt Italiaans design betaamt, zijn de Emporio Armani brillen van hoogwaardige kwaliteit en modern.

Blauw brilmontuur van Emporio Armani

Emporio Armani's Italiaans design

De brillen van Emporio Armani staan voor kwalitatief hoogwaardig design. Daarnaast is elk design uit de eyewear collectie tijdloos en elegant. De monturen zijn namelijk geïnspireerd op de catwalk en dat is zie je in de moderne vormgeving. De brillenglazen maken een perfecte combinatie van Italiaanse klasse en elegantie en hebben daardoor een luxueuze uitstraling. Brillen van Emporio Armani zijn daarom een echt mode-accessoire!

De brillen van Emporio Armani voor dames en heren

De eyewear collecties van Emporio Armani bestaan uit zowel zonnebrillen als brillen voor heren én dames. De heren brillen zijn trendy ontworpen met moderne lijnen. Net als de monturen voor de heren zijn de Emporio Armani dames brillen stijlvolle, frisse en eigentijdse modellen voor de energieke en modebewuste vrouw. Lichte kleuren en constructies met verschillende materialen zoals metaal, aluminium en acetaat kenmerken de dameslijn.

De collectie voor dames en heren

Exclusief Emporio Armani montuur voor Pearle

Bekijk de collectie van

Emporio Armani bril kopen bij Pearle Opticiens

Bij Pearle Opticiens kies je uit een ruime collectie Emporio Armani brillen, al vanaf €109,- per stuk. Je kunt jouw favoriete montuur online bestellen maar ook in een van onze winkels passen. Heb je een zonnebril op sterkte nodig? Bijna elke bril kunnen we op sterkte maken. Vraag onze opticiens naar de mogelijkheden.