Emporio Armani zonnebrillen en brillen

Emporio Armani is een naam die overal ter wereld gekoppeld wordt aan Italiaans design. Het merk is een onderdeel van Armani, opgericht in 1981 door Giorgio Armani en is nu niet meer weg te denken uit de mode-industrie. ​Emporio Armani is een coole en frisse interpretatie van de Armani wereld, die het Armani-DNA opnieuw interpreteert met trendy kleurrijke en innovatieve ontwerpen. Het merk onderscheidt zich van de andere Armani merken door het befaamde adelaars logo en de sportieve, modebewust geïnspireerde collecties voor een jong en frisse doelgroep, altijd op zoek naar nieuwe trends op het gebied van vormen, materialen en kleuren in leefdtijdscategorie, 20 - 35 jaar. Daarnaast biedt Emporio Armani een breed hoogwaardig assortiment voor zowel heren als dames.

​Emporio Armani kenmerkt zich in drie thema’s: Trendy, Modern en Essentials. Essentials komt naar voren in de monturen door het onverwachts gebruik van het adelaars logo, gemakkelijk te dragen vormen en smart gebruik van kleurdetails. Modern kenmerkt zich in de brillen door de sportieve en eigentijdse stijlen, door gebruik van rubber en andere innovatieve materialen. Trendy door de fashion-forward ontwerpen. ​Kortom, Emporio Armani speelt met innovatieve materialen en een geavanceerde herinterpretatie van brillentrends, om een eigentijdse en sportieve uitstraling te creëren. 

 

Shop Armani brillen

Shop Armani zonnebrillen

Emporio Armani zonnebril of Armani bril kopen bij Pearle Opticiens

Bij Pearle Opticiens kies je uit een ruime collectie Emporio Armani brillen, al vanaf €140 per stuk. Je kunt jouw favoriete montuur online bekijken & passen met onze virtual try on tool, maar ook in een van onze winkels passen. Heb je een zonnebril op sterkte nodig? Bijna elke bril kunnen we op sterkte maken. Vraag onze opticiens naar de mogelijkheden. Natuurlijk hebben wij ook zonnebrillen van Emporio Armani in onze collectie. Je shopt een Armani zonnebril zonder sterkte in onze webshop.