Mexx brillen voor dames

Mexx staat voor ‘Everyday fashion for real people’. De monturen zijn casual, trendy en van hoge kwaliteit. Waar Mexx zijn inspiratie vandaan haalt? Vanuit de energie en kracht uit de stad. Mexx is gemaakt voor wereldburgers met een internationaal perspectief zoals de oprichter dat ook heeft.

Rattan Chadha richtte Mexx op door twee van zijn bestaande merken, Moustache (M) en Emanuelle (E), samen te voegen en te verzegelen met twee kussen (xx). Mexx was geboren. Sinds het ontstaan van Mexx in 1986 is het merk uitgegroeid tot internationaal icoon met nog steeds een vaste basis in Nederland. Sindsdien maakt Mexx het zijn persoonlijke doelstelling om zijn mode en eyewear naadloos te laten aansluiten in de garderobe van de hedendaagse mens.

Over de collectie van Mexx

De collectie kenmerkt zich door de combinatie van acetaat en metaal, geheel metaal en kleurrijke monturen van hoge kwaliteit. Casual minimalistisch, zakelijk modern of een kleurrijke speelse look: welke look je ook zoekt, deze collectie biedt voor ieder wat wils en past ook perfect binnen de trends voor dit jaar.

Voor jou

Mexx is er voor iedereen die zich jong voelt, zich aangetrokken voelt door de stad met een individuele, nieuwsgierige blik naar buiten. Mexx brillen passen bij iedereen die de ene keer professioneel wil overkomen, en de andere keer speels. De monturen van Mexx zijn gemaakt om onderdeel te worden van jouw leven.

De collectie

Bekijk de collectie van

Bekijk de collectie

Koop jouw favoriete Mexx bril bij Pearle Opticiens

Spreekt de brillencollectie van Mexx jou aan en heb je monturen gezien die jij graag wil passen? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt. Onze opticiens helpen je graag bij het kiezen van de bril die het beste bij jou past.