Vind een winkel

Michael Kors zonnebrillen
Michael Kors zonnebrillen

Michael Kors zonnebrillen

Michael Kors zonnebrillen weerspiegelen de luxe en verfijning waar de ontwerper zo bekend om staat. Zo wordt elk model vervaardigd van hoogwaardige materialen en ontworpen volgens de laatste modetrends. Sinds 2015 maken de zonnebrillen een belangrijk deel uit van het modehuis, dat al sinds 1981 is gevestigd in de hedendaagse mode.

Michael Kors is geboren als Karl Anderson Junior op 9 augustus 1959 in New York. Al op jonge leeftijd was hij bezig met mode. Na nog geen jaar op de modevakschool, begon hij voor zichzelf in een kleine boetiek in New York. Daar werd hij ontdekt door de mode directeur van Bergdorf – een van de grootste warenhuizen in Amerika.

Michael Kors - Campaign

Jetset levensstijl

Michael Kors’ kleding en eyewear haalt inspiratie uit de jetset levensstijl van de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw. Het resultaat is een zonnebrillencollectie die toegankelijk en creatief is, terwijl het alledaagse wordt gecombineerd met het luxueuze. De zonnebrillen van Michael Kors zijn ontworpen voor mensen die van hoogwaardige kwaliteit, rijke details en verfijnd vakmanschap houden.

De zonnebrillencollectie van Michael Kors

De eyewear collectie van Michael Kors is ontworpen voor vrouwen die van een simpele, elegante look houden. De zonnebrillen van Michael Kors zijn vintage geïnspireerd, modern én ultra-luxe. De zonnebrillen zijn daarmee een duidelijk verlengstuk van de beroemde accessoire-lijn van de ontwerper. Herkenbaar aan het iconische MK-logo en het gebruik van rosé- en Havanakleurtonen.

De zonnebrillencollectie van Michael Kors

MK 5004 zonnebril

Dit uitgesproken aviator model van Michael Kors staat ook wel bekend als de Chelsea zonnebril. Deze lijn behoort tot de nieuwste zonnebrillencollectie van Michael Kors. De MK 5004 is een vrouwelijke doch sportieve zonnebril en past hiermee perfect in de Dynamic trend.

De zonnebrillencollectie van Michael Kors

MK 6027 zonnebril

Maak uw look helemaal af met de MK 6027, ofwel Tabitha, zonnebril van Michael Kors. Het aantrekkelijke design onderstreept de luxe van het merk. De hoekige vorm benadrukt ronde gezichten en de kleur biedt een mooi contrast met het gezicht.

Bekijk de zonnebrillencollectie van

Michael Kors

Koop jouw favoriete Michael Kors zonnebril bij Pearle Opticiens

Spreekt de zonnebrillencollectie van Michael Kors jou aan en heb je een zonnebril gezien die jij graag wil passen? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt. Daar staan onze opticiens voor je klaar met het beste advies.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Beste opticien van Nederland


org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwk.pngorg-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwa.png