Maak een afspraak 3
Vind een winkel
Maak een afspraak 3

Michael Kors zonnebrillen
Michael Kors zonnebrillen

Michael Kors zonnebrillen en brillen

Michael Kors zonnebrillen en brillen weerspiegelen de luxe en verfijning waar de ontwerper zo bekend om staat. Zo wordt elk model vervaardigd van hoogwaardige materialen en ontworpen volgens de laatste modetrends. Sinds 2015 maken de brillen een belangrijk deel uit van het modehuis, dat al sinds 1981 is gevestigd in de hedendaagse mode.

Michael Kors is geboren als Karl Anderson Junior op 9 augustus 1959 in New York. Al op jonge leeftijd was hij bezig met mode. Na nog geen jaar op de modevakschool, begon hij voor zichzelf in een kleine boetiek in New York. Daar werd hij ontdekt door de mode directeur van Bergdorf – een van de grootste warenhuizen in Amerika.

Michael Kors - Campaign

Jetset levensstijl

Michael Kors’ kleding en eyewear haalt inspiratie uit de jetset levensstijl van de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw. Het resultaat is een eyewear collectie die toegankelijk en creatief is, terwijl het alledaagse wordt gecombineerd met het luxueuze. De zonnebrillen en brillen van Michael Kors zijn ontworpen voor mensen die van hoogwaardige kwaliteit, rijke details en verfijnd vakmanschap houden.

De zonnebrillencollectie van Michael Kors

De eyewear collectie van Michael Kors is ontworpen voor vrouwen die van een simpele, elegante look houden. De zonnebrillen van Michael Kors zijn vintage geïnspireerd, modern én ultra-luxe. Ze zijn daarmee een duidelijk verlengstuk van de beroemde accessoire-lijn van de ontwerper. Herkenbaar aan het iconische MK-logo en het gebruik van rosé- en Havanakleurtonen.

De zonnebrillencollectie van Michael Kors

MK 5004 zonnebril

Dit uitgesproken aviator model van Michael Kors staat ook wel bekend als de Chelsea zonnebril. Deze lijn behoort tot de nieuwste zonnebrillencollectie van Michael Kors. De MK 5004 is een vrouwelijke doch sportieve zonnebril en past hiermee perfect in de Dynamic trend.

org-nl_pearle:/Content Items/2018/08/Power_pastels_10431098_Michael_Kors.jpg.png

MK 4057 montuur

Maak je look helemaal af met de MK 4057. Het aantrekkelijke,transparante design onderstreept de luxe van het merk. De cat-eye vorm staat goed bij vele gezichten en de kleur past bij vele outfits en huidskleuren.

Bekijk de zonnebrillencollectie van

Michael Kors

Koop jouw favoriete Michael Kors zonnebril bij Pearle Opticiens

Spreekt de zonnebrillencollectie van Michael Kors jou aan en heb je een zonnebril gezien die jij graag wil passen? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt. Daar staan onze opticiens voor je klaar met het beste advies.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png