Michael Kors zonnebrillen en brillen

Michael Kors zonnebrillen en brillen weerspiegelen de luxe en verfijning waar de ontwerper zo bekend om staat. Zo wordt elk model vervaardigd van hoogwaardige materialen en ontworpen volgens de laatste modetrends. Sinds 2015 maken de brillen een belangrijk deel uit van het modehuis, dat al sinds 1981 is gevestigd in de hedendaagse mode.

Michael Kors is geboren als Karl Anderson Junior op 9 augustus 1959 in New York. Al op jonge leeftijd was hij bezig met mode. Na nog geen jaar op de modevakschool, begon hij voor zichzelf in een kleine boetiek in New York. Daar werd hij ontdekt door de mode directeur van Bergdorf – een van de grootste warenhuizen in Amerika.

Jetset levensstijl

Michael Kors’ kleding en eyewear haalt inspiratie uit de jetset levensstijl van de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw. Het resultaat is een eyewear collectie die toegankelijk en creatief is, terwijl het alledaagse wordt gecombineerd met het luxueuze. De zonnebrillen en brillen van Michael Kors zijn ontworpen voor mensen die van hoogwaardige kwaliteit, rijke details en verfijnd vakmanschap houden.

Bekijk de collectie

Zonnebrillencollectie van Michael Kors

De eyewear collectie van Michael Kors is ontworpen voor dames die van een simpele, elegante look houden. De zonnebrillen van Michael Kors zijn vintage geïnspireerd, modern én ultra-luxe. Ze zijn daarmee een duidelijk verlengstuk van de beroemde accessoire-lijn van de ontwerper. Herkenbaar aan het iconische MK-logo en het gebruik van rosé- en Havanakleurtonen.

Bekijk de collectie

Bekijk de zonnebrillencollectie van

Bekijk de collectie

Koop jouw favoriete Michael Kors zonnebril bij Pearle Opticiens

Spreekt de zonnebrillencollectie van Michael Kors jou aan en heb je een zonnebril gezien die jij graag wil passen? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt. Daar staan onze opticiens voor je klaar met het beste advies.