Ray-Ban bril vrouw in de stad round gaze

Ray-Ban zonnebrillen en brillen

Ray-Ban is misschien wel het meest bekende zonnebrillen merk ter wereld. De eerste zonnebrillen werden in de jaren ’30 ontwikkeld voor de Amerikaanse luchtmacht. De piloten hadden betere oogbescherming nodig, waarop Ray-Ban het alom bekende Aviator model ontwierp.

Niet alleen piloten, maar ook bekende filmsterren uit die tijd droegen de Aviator. Het montuur werd razend populair en is vandaag de dag nog steeds een van meest gedragen zonnebrillen. Niet veel later verschenen er meerdere modellen op de markt, zoals de Ray-Ban Clubmaster, Ray-Ban Wayfarer, Ray-Ban Round Gaze en Ray-Ban Signet.

Ray-Ban Round Gaze

Deze Round Gaze heeft een chique bronskleur waarmee hij te combineren is met elke winter outfit. De monturen zijn ook verkrijgbaar in het zwart en goud. Door het weglaten van het metaal aan de onderzijde van het montuur, is dit model een frisse en moderne verschijning.

In samenwerking met Ray-Ban.

Bekijk de brillencollectie van

Bekijk de collectie

Ray-Ban bril kopen bij Pearle Opticiens

Bij Pearle Opticiens kies je uit een ruime collectie Ray-Ban brillen, al vanaf €109.- per stuk. Onze zonnebrillen zijn verkrijgbaar vanaf €99.-!

Je kunt jouw favoriete (zonne)bril online bestellen maar ook in een van onze winkels passen. Heb je een zonnebril op sterkte nodig? Bijna elke bril kunnen we op sterkte maken. Vraag aan onze opticiens naar de mogelijkheden.