Vind een winkel
org-nl_pearle:/Content Items/2017/05/nieuw-ray-ban-beeld-940x300.jpg
org-nl_pearle:/Content Items/2017/08/nieuw-ray-ban-beeld-mob.png

Ray-Ban zonnebrillen van Pearle

Ray-Ban is iconisch en staat al jaren voor cool, kwaliteit en functionaliteit. Met een tijdloze collectie is er altijd een Ray-Ban zonnebril voor uw unieke look, zoals de Ray-Ban Aviator of Clubmaster. Het dragen van een Ray-Ban zonnebril daagt u uit om uzelf te zijn en de wereld te laten zien wie u bent! #ittakescourage. Pearle Opticiens heeft een uitgebreide Ray-Ban zonnebrillencollectie. Er zit zeker een Ray-Ban zonnebril bij die u goed staat. 

Ray-Ban Celebration

Populair

Ray-Ban Aviator zonnebril

Ray-Ban Aviator

Oorspronkelijk ontworpen voor piloten, door de jaren heen bewezen als icoon. De Ray-Ban Aviator is tijdloos.

Ray-Ban Wayfarer zonnebril

Ray-Ban Wayfarer

Less is more. Een simpel design keer op keer vernieuwd en verbeterd. Deze Ray-Ban zonnebril is de meest veelzijdige in de collectie.

Ray-Ban Clubmaster zonnebril

Ray-Ban Clubmaster

Iconisch, vintage en heel erg cool. Voor iedereen die niet bang is gezien te worden. Een zonnebril voor creators en innovators.

Ray-Ban Signet zonnebril

Ray-Ban Signet

Tijd voor een comeback. Eén van de meest herkenbare Ray-Ban zonnebrillen is teruggekeerd. Een fusie van simpele lijnen en fantastische details.

Back in the time met Ray-Ban

Ray-Ban is misschien wel het meest bekende zonnebrillen merk ter wereld. De eerste zonnebrillen werden in de jaren ’30 ontwikkeld voor de Amerikaanse luchtmacht. De piloten hadden betere oogbescherming nodig, waarop Ray-Ban het alom bekende Aviator model ontwierp.

Niet alleen piloten, maar ook bekende filmsterren uit die tijd droegen de Aviator. Het montuur werd razend populair en is vandaag de dag nog steeds een van meest gedragen zonnebrillen. Niet veel later verschenen er meerdere modellen op de markt, zoals de Clubmaster, Wayfarer en Signet.

De zonnebrilmonturen van Ray-Ban

De collecties voor heren, dames en kinderen zijn opgedeeld in een aantal series. De Icon serie heeft de klassiekers zoals Aviator en Wayfarer. De Highstreet serie biedt brillen die volgens de laatste fashiontrends zijn samengesteld. De Active Lifestyle serie bevat sportieve monturen en de brillen van de Tech serie zijn gemaakt van innovatieve materialen. Kies welk montuur en welke lens het beste bij u past! Denk bijvoorbeeld aan een Ray-Ban met gepolariseerde glazen, die lichtweerkaatsingen filteren voor een optimaal zicht.

Ray-Ban zonnebril kopen bij Pearle Opticiens

Bij Pearle Opticiens kiest u uit een ruime collectie Ray-Ban brillen, al vanaf €109,- per stuk. U kunt uw favoriete montuur online bestellen maar ook in een van onze winkels passen. Heeft u een zonnebril op sterkte nodig? Bijna elke bril kunnen we voor u op sterkte maken. Vraag aan onze opticiens naar de mogelijkheden.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Beste opticien van Nederland


org-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwk.pngorg-nl_pearle:/Content Items/2017/10/mbl-bwa.png