Mijn eerste bril

Steeds vaker knijpt u uw ogen een beetje dicht als u kleine letters wilt lezen. De krant houdt u verder van u af. En de ondertiteling van tv-programma’s is lastiger te lezen. Herkenbaar? Dan bent u waarschijnlijk toe aan uw eerste bril. Een bril voor veraf óf voor dichtbij.

 

Misschien moet u even wennen aan het idee, maar als u straks alles weer scherp ziet is dat echt een wereld van verschil. En u bent de enige niet: maar liefst 60% van de veertigplussers draagt een bril. Een goede bril geeft uw ogen rust. U kunt langer geconcentreerd werken, veiliger rijden en heeft misschien zelfs minder last van hoofdpijn. Ook niet onbelangrijk: een bril staat gewoon mooi – hij mag tegenwoordig opvallen!

org-nl_pearle:/Content Items/2016/content-images/eerste-keer.png
org-nl_pearle:/Content Items/2016/content-images/meting.png

Een deskundige oogmeting

Het is belangrijk dat u een professionele oogmeting krijgt. Uw glazen moeten precies passen bij de correctie die úw ogen nodig hebben. Ook omdat de afwijking in het linkeroog vaak anders is dan in het rechteroog. Bij Pearle kunt u altijd rekenen op een deskundige oogmeting, uitgevoerd door een gediplomeerd opticien of hbo-opgeleide optometrist. Wist u dat wij de meeste gediplomeerde opticiens in huis hebben? Bovendien zijn we aangesloten bij de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven (NUVO).

Hoe werkt een oogmeting

Een professionele oogmeting bij Pearle bestaat uit vier eenvoudige stappen:

  1. Laat uw ogen meten
  2. Kies uw bril
  3. Kies uw glasoptie
  4. Kies uw gratis 2e bril of lenzen

Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Heel gemakkelijk. En bovendien is uw oogmeting helemaal gratis! Goed geholpen door Pearle. 

 

Een bril biedt meer dan alleen scherp zicht

Tegenwoordig zijn brillen een accessoire en mogen ze worden gezien. Een bril kan je helpen bij je persoonlijke uitstraling. Hoe wilt u overkomen? Stoer, zakelijk, chique of toch liever sportief? Bij Pearle kiest u uit een grote collectie brillen, in allerlei materialen, kleuren en vormen. En natuurlijk volgens de laatste trends. Uw bril zit er zeker tussen; we helpen u graag kiezen! U heeft al een bril voor €29 inclusief basisglazen. Bekijk hier onze uitgebreide collectie brillen.

 

Niet Goed Geld Terug-garantie

Bij Pearle geven we u graag de tijd om te wennen aan uw nieuwe bril. Lukt dat niet? Geen probleem. Met onze Niet Goed Geld Terug-garantie kunt u uw bril binnen zes maanden terugbrengen. Dan krijgt u gewoon uw geld terug. Klik hier voor meer informatie.

 

Kom langs in een van onze winkels of maak alvast een afspraak online. We helpen u graag!

 

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •