Pearle Opticiens Alphen aan den Rijn

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Alphen aan den Rijn

Pearle is al ruim zestig jaar dé expert op het gebied van ogen. Waar we in 1959 nog maar drie winkels hadden, zijn dat er vandaag de dag meer dan 340 door heel Nederland. Met zoveel winkels is er altijd een Pearle Opticien bij jou in de buurt. Zo vind je ons bijvoorbeeld ook in Alphen aan den Rijn, op twee verschillende plekken. 

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

In onze brillenwinkels in Alphen aan den Rijn vind je een uitgebreide collectie betaalbare en stijlvolle brillen en zonnebrillen van de beste merken. Kom eens langs en kijk je ogen uit! Onze opticiens hebben niet alleen verstand van jouw ogen, ze weten ook precies welke (zonne)bril jou het beste staat. Geef jij de voorkeur aan contactlenzen? 

Laat je ogen controleren

Wanneer heb jij voor het laatst je ogen laten controleren? Veel mensen kunnen zich dat niet herinneren. En dat terwijl je zicht ongemerkt achteruit kan gaan. Kom daarom elk jaar langs voor een oogmeting, ook als je al een bril of lenzen draagt en zelfs als je geen klachten hebt. Bij Pearle ben je verzekerd van een betrouwbare uitslag en een passend kijkadvies, omdat al onze metingen worden uitgevoerd door deskundige opticiens. 

Kom langs in een van onze winkels in Alphen aan den Rijn

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Alphen aan den Rijn!