Pearle Opticiens Amstelveen

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Amstelveen

Pearle Opticiens is opgericht in 1959 toen heette Pearle nog Brilmij en begon met drie winkels. Tegenwoordig zijn dat er meer dan 340. Hier werken ruim 1.500 enthousiaste winkelmedewerkers die voor jou klaar staan. Zij helpen je met het vinden van een bril of lenzen. Uiteraard kun je hiervoor ook terecht in Amstelveen, de stad die is omgeven door meerdere natuurgebieden en Amsterdam. 

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

In onze optiekwinkels in Amstelveen vind je een ruim assortiment aan brillen en zonnebrillen. Wij bieden voor ieder wat wils met keuze uit monturen van verschillende topmerken. Kom naar de winkel en kijk welke jou het beste past. Ben je op zoek naar contactlenzen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Gratis oogmeting ter waarde van €30

Wist je dat je zicht kan verslechteren zonder dat je dit door hebt? Het is dan ook verstandig om jaarlijks je ogen te laten controleren. Hiervoor maak je gemakkelijk een afspraak bij een van onze brillenwinkels. Onze deskundige opticiens beginnen met een intakegesprek om jouw ogen beter te leren kennen. Na het meten van jouw ogen vinden we samen een kijkoplossing die het beste bij jou past. Dit kan een bril zijn, maar wellicht sluiten contactlenzen beter aan bij jouw levensstijl. 

Kom langs in een van onze winkels in Amstelveen

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Amstelveen!