Pearle Opticiens Breda

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Breda

Pearle is al ruim zestig jaar dé expert op het gebied van ogen. Met meer dan 340 winkels is Pearle een van de grootste optiekketens van Nederland. Vier van die winkels bevinden zich in Breda. Zo is er altijd een Pearle Opticien bij jou in de buurt. 

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen 

Ben jij op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Kom dan eens langs en kijk je ogen uit. In onze brillenwinkels in Breda heb je namelijk keuze uit honderden monturen van talloze topmerken. Draag jij lenzen? Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment aan contactlenzen. 

Gratis oogmeting ter waarde van €30

Veel mensen gaan één of twee keer per jaar naar de tandarts voor controle. Maar waarom laten we onze ogen niet regelmatig controleren? Wij adviseren om elk jaar je ogen te laten controleren, ook als je al een bril of lenzen draagt en zelfs als je geen klachten hebt. Bij Pearle ben je dan ook meer dan welkom voor een gratis oogmeting. Al onze oogmetingen worden uitgevoerd door deskundige opticiens, zodat jij verzekerd bent van een betrouwbare uitslag en een passend kijkadvies. Na de meting helpen we je graag met het vinden van de bril of contactlens die perfect bij jou past. 

Optometrist in Breda

De gezondheid van je ogen is van onschatbare waarde. Daarom werken we niet alleen met opticiens, maar ook met optometristen. Op die manier kunnen we oogafwijkingen tijdig signaleren. Ben jij op zoek naar een optometrist in Breda? Dan kun je terecht in onze winkel aan de Ginnekenstraat. 

Kom langs in een van onze winkels in Breda

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Breda!