Pearle Opticiens Capelle aan den IJssel

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Capelle aan den IJssel

Wist je dat Pearle is opgericht door Alfons Hamer in 1959 en toen nog Brilmij heette? Tegenwoordig kent iedereen Pearle als een van de grootste optiekketens in Nederland. Met meer dan 340 brillenwinkels is er altijd een bij jou in de buurt. Uiteraard vind je ons ook in Capelle aan den IJssel, de stad waar het kleinste museum van Nederland staat. 

Ontdek onze collectie brillen, zonnebrillen en contactlenzen

In onze optiekwinkels in Capelle aan den IJssel vind je een ruim assortiment aan zonnebrillen en brillen op sterkte. Onze collectie bestaat uit monturen van verschillende topmerken. Kom langs en kijk je ogen uit! Draag je graag lenzen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Laat je ogen gratis controleren

Merk je dat je zicht minder goed is dan voorheen? Maak dan gemakkelijk een afspraak voor een gratis oogmeting (ter waarde van €30). Tijdens de afspraak maakt een van onze deskundige opticiens graag kennis met jou en je ogen. Na de meting bespreken we verschillende kijkoplossingen. Draag je bijvoorbeeld graag contactlenzen? In dat geval kan je ook bij ons terecht voor een lenzenaanmeting. Omdat lenzen op je ogen zitten is een lenzenaanmeting nog nauwkeuriger dan een oogmeting. Wil je graag advies over de voordelen van lenzen? Kom dan langs in een van onze brillenwinkels. 

Kom langs in een van onze winkels in Capelle aan den IJssel

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Capelle aan den IJssel!