Pearle Opticiens Den Bosch

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Den Bosch 

Pearle Opticiens is al sinds 1959 een begrip in Nederland. Met meer dan 340 winkels verspreid over het hele land is er altijd een filiaal bij jou in de buurt. Zo vind je ons bijvoorbeeld ook in Den Bosch, cultuurstad van het zuiden. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels in Den Bosch?

Ontdek onze uitgebreide collectie brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Ben je uitgekeken op je huidige (zonne)bril? Kom dan langs in een van onze brillenwinkels in Den Bosch en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen. Met keuze uit honderden monturen van topmerken is er altijd een (zonne)bril die helemaal bij jou past. Draag jij liever contactlenzen? Ook dan ben je bij ons op de juiste plek. 

Gratis oogmeting ter waarde van €30

Denk je dat je ogen achteruit zijn gegaan? Of ervaar je andere oogklachten? Wacht dan niet af, maar kom langs voor een gratis oogmeting. Bij Pearle ben je verzekerd van een betrouwbare uitslag, want al onze metingen worden uitgevoerd door gediplomeerde opticiens. Na de meting geven we je deskundig advies over de beste kijkoplossing. Soms is dat een bril, maar misschien passen contactlenzen beter bij jou. 

Kom langs in een van onze winkels in Den Bosch

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even bij ons binnen. Tot snel in een van onze winkels in Den Bosch!