Pearle Opticiens Den Helder

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Den Helder

In veel winkelstraten vind je een Pearle opticien. Wist je dat we meer dan 340 winkels in heel Nederland hebben? Hiernaast hebben we meer dan zestig jaar ervaring in de optiekwereld. We zijn  dan ook dé expert op het gebied van ogen. Bij Pearle kun je altijd terecht, zo ook in Den Helder, in het uiterste puntje van Noord-Holland.

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Bij onze brillenwinkels in Den Helder vind je een grote collectie aan brillen en zonnebrillen van bekende topmerken. Kom langs en kijk je ogen uit! Onze deskundige opticiens helpen je graag met het vinden van een montuur dat bij jou past. Uiteraard kun je ook bij ons terecht als je lenzen draagt.

Gratis oogmeting ter waarde van €30

Wil jij je ogen laten meten? Maak dan gemakkelijk een afspraak voor een gratis oogmeting bij Pearle. Je bent verzekerd van een betrouwbaar resultaat, omdat al onze opticiens vakkundig zijn opgeleid. Daarnaast houden zij rekening met je dagelijkse bezigheden om de kijkoplossing te vinden die bij jouw levensstijl past. Ook als je vragen hebt over bijvoorbeeld de voordelen van lenzen helpen wij je graag verder. 

Optometrist Den Helder

Bij Pearle vinden wij het uiterst belangrijk dat je ogen gezond zijn. Daarom werken wij niet alleen samen met opticiens, maar ook met optometristen. In Den Helder kun je terecht voor een afspraak met een optometrist bij onze winkel in de Kroonpassage. 

Kom langs in een van onze winkels in Den Helder

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Den Helder!