Pearle Opticiens Enschede

Rijnstraat 62
7523 GH Enschede

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

In het vernieuwde winkelcentrum Deppenbroek Enschede met een divers aanbod van winkels, kun je de nieuwste Pearle winkel van Enschede vinden. De Pearle opticiens bevindt zich tussen parfumerie Die Grenze en Blokker, centraal in het winkelcentrum. Winkelcentrum Deppenbroek bevindt zich in de gelijknamige wijk Deppenbroek in Enschede Noord en heeft een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Vanaf de parkeerplaats loop je zo naar binnen en alle ingangen zijn geschikt voor mindervaliden. Ook met het openbaar vervoer kun je het winkelcentrum makkelijk bereiken. Vanaf het station kiest je stadsbus lijn 2. Ruim 20 winkels zorgen voor een gevarieerd aanbod voor je dagelijkse boodschappen en verzorging.

Het Pearle-team Deppenbroek ziet jou als nieuwe klant of als trouwe bestaande klant graag bij ons in de winkel. Onze gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten staan voor je klaar en gaan samen met jou voor het maximale kijkcomfort.

Wij hebben brillen en zonnebrillen van top merken zoals 5th avenue, Calvin Klein, In Style en Ray-ban. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van dat perfecte montuur en zorgen voor een juiste zichtoplossing.

Wij zien je graag bij ons in de winkel voor service met een glimlach en voor een heldere blik op uw zicht.