Pearle Opticiens Groningen

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Groningen

Waar we in 1959 nog maar drie winkels hadden, zijn dat er inmiddels meer dan 340 door heel Nederland. Natuurlijk vind je ons ook in Groningen, de stad met de Martinitoren. Met maar liefst drie Groningse filialen is er altijd een Pearle Opticien bij jou in de buurt. 

Veel keuze uit brillen, zonnebrillen en contactlenzen

In onze brillenwinkels in Groningen heb je veel keuze uit brillen, zonnebrillen en contactlenzen van talloze topmerken. Kom langs en laat je inspireren door onze collectie. Onze oogexperts helpen je graag met het vinden van een kijkoplossing die perfect bij jouw ogen past. 

Laat je ogen gratis controleren 

Wist je dat je zicht ongemerkt kan verslechteren? Daarom is het belangrijk om elk jaar je ogen te laten controleren, ook al heb je geen klachten en zelfs als je al een bril of contactlenzen draagt. Bij Pearle ben je altijd welkom voor een gratis oogmeting ter waarde van €30. Voordat we je ogen controleren, leren we je graag wat beter kennen. Zo ben je verzekerd van een persoonlijk kijkadvies dat perfect bij jou past. 

Kom langs in een van onze winkels in Groningen

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Groningen!