Pearle Opticiens Hengelo

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Hengelo

Wist je dat we meer dan 340 brillenzaken hebben in Nederland? Hier werken ruim 1.500 enthousiaste winkelmedewerkers die jou graag helpen bij het vinden van een (zonne)bril of contactlenzen. Met meer dan zestig jaar ervaring kunnen wij oprecht zeggen dat we dé expert zijn op het gebied van ogen. Graag verwelkomen we jou in een van onze brillenwinkels. Bijvoorbeeld in Hengelo, de stad die in het hart van Twente ligt.

Ontdek onze uitgebreide collectie brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe (zonne)bril bieden onze optiekwinkels in Hengelo veel keus. Je vindt hier honderden monturen van verschillende topmerken. Heb jij al een favoriet op het oog? Kom dan langs en kijk of de bril net zo goed staat als jij je had voorgesteld. Uiteraard vind je bij ons ook een breed assortiment aan contactlenzen. 

Laat je ogen gratis controleren

Veel mensen gaan met regelmaat naar de tandarts en kennen hun tandarts daardoor persoonlijk. Waarom is dit niet het geval bij de opticien? Wij raden aan om ieder jaar je ogen te laten controleren. Het kan namelijk voorkomen dat je zicht verslechtert zonder dat je het opmerkt. Maak daarom meteen een afspraak bij onze opticiens in Hengelo. Wij geven je graag advies en zoeken samen met jou naar een kijkoplossing die bij jou past. Je kunt ook bij ons terecht met specifieke vragen, bijvoorbeeld over de voordelen van contactlenzen. 

Kom langs in een van onze winkels in Hengelo

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Hengelo!