Pearle Opticiens Kerkrade

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Kerkrade

Pearle Opticiens is in 1959 opgericht door Alfons Hamer onder de naam Brilmij. Toen waren er slechts drie brillenzaken, vandaag de dag zijn dat er meer dan 340!. Met een oprecht geïnteresseerde blik helpen wij iedere dag mensen met het vinden van een passende kijkoplossing. Uiteraard doen we dat ook in Kerkrade, de stad die is gevestigd in het zuiden van Limburg, tegen de Duitse grens.

Veel keuze uit brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Ben je op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Kom dan langs in een van onze twee optiekwinkels in Kerkrade. Onze winkelmedewerkers helpen je graag met het vinden van een (zonne)bril die bij jou past. Kies uit een van de honderden monturen van bekende topmerken en kijk je ogen uit. Geef jij de voorkeur aan lenzen? Ook dan zit je goed bij Pearle!

Gratis oogmeting ter waarde van €30

Herinner jij je de laatste keer dat je je ogen hebt laten controleren? Wij raden aan om dit regelmatig te doen. Je zicht kan namelijk verslechteren zonder dat je het doorhebt. Onze opticiens kunnen bij een oogmeting dan ook tijdig een eventuele oogafwijking vaststellen. Je maakt gemakkelijk online een afspraak voor een oogmeting in een van onze brillenwinkels. We werken niet alleen met opticiens, maar ook met contactlensspecialisten die expert zijn in het aanmeten van lenzen. Dus wil je graag lenzen gaan dragen? Dan kan je ook bij ons terecht. 

Kom langs in een van onze winkels in Kerkrade

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Kerkrade!