Pearle Opticiens Leeuwarden

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Leeuwarden

Vandaag de dag kun je in elke brillenwinkel zelf monturen uit het rek pakken, bekijken en opzetten. Maar in 1959 was dit concept revolutionair. Het idee kwam van Alfons Hamer, de oprichter van Brilmij, de voorloper van Pearle Opticiens. Inmiddels is Pearle met meer dan 340 winkels uitgegroeid tot een van de grootste optiekketens van Nederland. Natuurlijk vind je ons ook in Leeuwarden, de stad waar de Friese Elfstedentocht begint en eindigt. 

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Wie op zoek is naar een nieuwe bril of zonnebril, is bij Pearle Opticiens aan het goede adres. In onze brillenwinkels in Leeuwarden heb je veel keuze honderden monturen van talloze topmerken. Kom langs en kijk je ogen uit! Draag jij lenzen? Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment aan contactlenzen.

Gratis oogmeting ter waarde van €30

Terwijl de meeste mensen jaarlijks een bezoek brengen aan de tandarts, laten ze bijna nooit hun ogen controleren. Maar wist je dat je zicht kan verslechteren zonder dat je er iets van merkt? Kom daarom langs voor een gratis oogmeting. Bij Pearle weet je zeker dat je een betrouwbare uitslag krijgt, omdat al onze oogmetingen worden uitgevoerd door deskundige opticiens. Na de oogmeting helpen we je graag met het vinden van de kijkoplossing die perfect bij jouw ogen én leefstijl past. 

Kom langs in een van onze winkels in Leeuwarden

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Leeuwarden!