Pearle Opticiens Leiden

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Leiden 

De geschiedenis van Pearle Opticiens begint ongeveer zestig jaar geleden, in 1959. Pearle heette toen nog Brilmij en had slechts drie winkels. Vandaag de dag zijn dat er meer dan 340 en is Pearle een van de grootste optiekketens van Nederland. Met zoveel winkels is er altijd een bij jou in de buurt. Zo vind je ons bijvoorbeeld ook in Leiden, de geboortestad van Rembrandt van Rijn. 

Ontdek onze collectie brillen, zonnebrillen en contactlenzen

In onze brillenwinkels in Leiden heb je keuze uit honderden monturen van talloze topmerken in diverse kleuren, stijlen en vormen. Heb jij al een favoriet op het oog? Kom langs en ontdek of het montuur jou net zo goed staat als gehoopt. Voor contactlensdragers hebben we natuurlijk ook een ruim assortiment aan lenzen. 

Laat je ogen gratis controleren 

Wanneer heb jij voor het laatst je ogen laten controleren? Ook als je al een bril of lenzen draagt en zelfs als je geen klachten hebt, is het verstandig om elk jaar langs te komen voor een oogmeting. Voordat we je ogen controleren, leren we je graag wat beter kennen. Op die manier kunnen we je na de meting een persoonlijk advies geven over de kijkoplossing die het beste bij jou past. Dat kan een bril zijn, maar misschien passen contactlenzen beter bij jou. 

Kom langs in een van onze winkels in Leiden

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Leiden!