Pearle Opticiens Purmerend

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Purmerend

Met meer dan 340 brillenwinkels is Pearle niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Wij zijn dan ook een van de grootste optiekketens van het land. Door ruim zestig jaar ervaring zijn wij dé expert op het gebied van ogen. Onze kennis gebruiken wij graag om met jou een kijkoplossing te vinden die bij jou past. Dit doen we onder andere in Purmerend, de stad waar het centrum ‘het stadje’ wordt genoemd. 

Ontdek ons assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Ben jij toe aan een nieuwe look of is je huidige (zonne)bril verouderd? Kom dan langs in een van onze optiekwinkels in Purmerend. Hier kun je kiezen uit honderden monturen van allerlei topmerken. Zo zit er altijd iets voor je tussen. Vind jij het moeilijk om te bepalen welke (zonne)bril jou goed staat? Onze oogexperts hebben niet alleen verstand van jouw ogen, ze weten ook welk montuur bij jouw gezicht en stijl past. Zij helpen je dan ook graag met uitzoeken en passen. Geef je de voorkeur aan lenzen? Uiteraard kun je dan ook bij ons terecht.

Laat gratis je ogen meten

Wij raden aan om jaarlijks je ogen te laten controleren. Het is namelijk mogelijk dat je zicht verslechtert zonder dat je er erg in hebt. Kom dus langs, want voorkomen is beter dan genezen. Bij een oogmeting kunnen onze deskundige opticiens eventuele oogafwijkingen tijdig signaleren. Je bent bij ons verzekerd van een betrouwbare uitslag, omdat al onze opticiens deskundig zijn opgeleid. Wil jij graag lenzen dragen? Dan kun je ook bij ons terecht voor een lenzenaanmeting. 

Kom langs in een van onze winkels in Purmerend

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Purmerend!