Pearle Opticiens Venlo

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Venlo

Met meer dan 340 brillenwinkels is Pearle niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkelstraat. Wij helpen dan ook iedere dag veel mensen met het vinden van een passende en persoonlijke kijkoplossing. In onze verschillende brillenzaken vind je maar liefst 1.500 winkelmedewerkers die jou graag ontvangen. Kom bij ons langs en kijk je ogen uit. Bijvoorbeeld in Venlo, de stad die bekend staat om zijn carnaval.

Brede collectie brillen, zonnebrillen en contactlenzen

In onze twee brillenzaken in Venlo vind je een ruim assortiment aan (zonne)brillen van talloze topmerken. Ben jij toe aan nieuwe look, maar vind je het moeilijk om te kiezen? Onze opticiens zijn niet alleen deskundig op het gebied van ogen, ze weten ook precies welk montuur jou het beste staat. Twijfel niet en laat je adviseren door onze experts. Uiteraard vind je bij ons ook meerdere merken contactlenzen. 

Laat gratis je ogen meten

Waarom gaan mensen wel jaarlijks naar de tandarts, maar niet naar de opticien? Je zicht kan achteruit gaan zonder dat je het doorhebt. Daarom raden wij aan om regelmatig je ogen te laten checken. Maak online een afspraak voor een gratis oogmeting (ter waarde van €30). De afspraak begint met een intakegesprek waarin we graag kennis met je maken. Hierna volgt de oogmeting. Doordat al onze opticiens vakkundig zijn opgeleid, ben jij altijd verzekerd van een betrouwbare uitslag. Na de meting gaan we samen op zoek naar de kijkoplossing die aansluit bij jouw ogen en leefstijl. 

Optometrist in Venlo

Bij ons staat de gezondheid van je ogen voorop. Daarom werken wij niet alleen met opticiens, maar ook met optometristen. Voor een afspraak met een van onze optometristen in Venlo kun je terecht in onze brillenwinkels aan de Hoogstraat of op de Tegelseweg.

Kom langs in een van onze winkels in Venlo

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Venlo!