Pearle Opticiens Wageningen

Hoogstraat 82
6701 BZ Wageningen

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 20:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Pearle Opticiens zit sinds 1993 in een mooi monumentaal pand aan de Hoogstraat, de gezellige winkelstraat in het centrum van Wageningen. Je vindt ons aan de kant van de glazen huisjes en de bibliotheek. We zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer, de winkel is op 6 minuten lopen van het busstation. Kom je met de auto, dan kun je dichtbij parkeren op diverse parkeerplaatsen.

Onze specialisten helpen je bij het vinden van de beste zichtoplossing voor je ogen. Medische toepassingen van contactlenzen en bijzondere oogafwijkingen als fixatiedisparatie, het maken van fundusfoto’s bij diabetes, dubbelzien, droge ogen; we kunnen voor haast ieder probleem een oplossing bieden en werken samen met oogartsen en huisartsen. Wij werken op afspraak omdat we graag uitgebreid de tijd voor je nemen. Je kunt een afspraak inplannen bij onze contactlensspecialisten of optometrist via de 'Maak een afspraak' knop.

Onze specialisten zijn vanzelfsprekend lid van de beroepsverenigingen ANVC en OVN, en volgen de na- en bijscholingen op wetenschappelijk gebied. Ook kun je kiezen uit onze moderne brillencollectie met bijvoorbeeld Ray-Ban, Miki Ninn, Look en vele eigen merken. Ben je op zoek naar een leuke zonnebril, kijk dan eens bij onze ruime collectie zonnebrillen van onder andere Ray-Ban, Tommy Hilfiger of Polaroid. Onze medewerkers adviseren je graag.

Tot ziens bij Pearle Opticiens Wageningen.