Pearle Opticiens Zoetermeer

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Zoetermeer

Wist je dat Pearle Opticiens is opgericht in 1959 door Alfons Hamer? Met meer dan zestig jaar ervaring kunnen wij oprecht zeggen dat we dé expert zijn op het gebied van ogen. Er is veel veranderd sinds de oprichting, maar onze liefde voor ogen is altijd hetzelfde gebleven. En die delen we graag met jou in een van onze 340 brillenwinkels. Hiervan vind je er twee in Zoetermeer, de stad die bekend staat als het Boterdorp. 

Veel keuze uit brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Ben je uitgekeken op je huidige (zonne)bril en op zoek naar iets nieuws? In onze optiekwinkels in Zoetermeer vind je een grote collectie monturen van verschillende topmerken. Voor advies kun je terecht bij een van onze winkelmedewerkers. Zij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in ogen, zij hebben ook veel ervaring in het matchen van mensen aan de juiste bril. Ben je op zoek naar contactlenzen? Ook dan kun je bij ons terecht.

Gratis oogmeting ter waarde van €30

Herinner jij je wanneer je voor het laatst je ogen hebt laten controleren? Wij raden aan om regelmatig je ogen te laten checken. Tijdens een oogmeting kunnen onze opticiens eventuele oogafwijkingen tijdig detecteren, zelfs wanneer jij dit nog niet hebt opgemerkt. Maak gemakkelijk online een afspraak bij een van onze optiekwinkels. Na de meting doorlopen we alle mogelijke kijkoplossingen voor jou. Dit kan een bril zijn, maar misschien draag je liever lenzen. Je bent in ieder geval bij ons aan het juiste adres. 

Kom langs in een van onze winkels in Zoetermeer

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Zoetermeer!