Samenwerkingen

NUVO

org-nl_pearle:/Content Items/2013/over/nuvo-2.png Pearle Opticiens is aangesloten bij de NUVO, de Nederlandse unie voor optiekbedrijven. Dit heeft de volgende voordelen, namelijk:
  • Pearle Opticiens heeft gediplomeerde opticiens
  • Gegarandeerd veilig aanbetalen
  • Een onafhankelijke geschillencommissie
» Meer over NUVO


Veilig Verkeer Nederland

org-nl_pearle:/Content Items/2012/temp/logo_vvn.jpgPearle Opticiens wordt warm aanbevolen door Veilig Verkeer Nederland. Al jaren onderhouden beide organisaties een goede band. Samen doen zij onderzoek naar rijgedrag en zicht in de auto.

Zo blijkt dat 63% van de mensen geen goede zonnebril in de auto heeft liggen. Een zonnebril is niet alleen van belang in de zomer, maar juist ook bij de laagstaande zon in het voor- en najaar.

Een ander opmerkelijk resultaat: bijna een kwart van de mensen rijdt te lang zonder rust. De vuistregel is: twee uur rijden, kwartier rust.
org-nl_pearle:/Content Items/algemeen/quote_in.png Wij werken al jaren samen met Pearle Opticiens. Onze doelstelling is om het verkeer in Nederland veiliger te maken. Goed zicht in het verkeer is daarbij essentieel. Pearle biedt diverse oplossingen om dit zicht te verbeteren. Wij zijn dan ook blij met de inspanningen van Pearle op dit vlak en bevelen de oogmeting van Pearle van harte aan. Daarnaast geeft VVN u graag wat tips mee om veilig op weg te gaan.
Rob Stomphorst, sponsormanager Veilig Verkeer Nederland

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •  

 

---