U bent welkom

Wij vinden het belangrijk dat elke bril in goede staat is. Daarom is bij Pearle iedereen Welkom voor een gratis opknapbeurt. Ook als u uw bril niet bij Pearle heeft gekocht. Dat noemen wij de Altijd Welkom Service.

Hoe werkt de Altijd Welkom Service

We zetten losse schroefjes vast, vervangen zo nodig neuspads, poetsen uw bril en stellen ‘m weer helemaal goed af. U kunt langskomen wanneer u maar wilt. Er is altijd een Pearle winkel bij u in de buurt.

Goed geholpen door Pearle

 
org-nl_pearle:/Content Items/2016/12/jan-altijdwelkom-v2.png
org-nl_pearle:/Content Items/2016/content-images/oogmeting/om-phoropter.png

Gratis oogmeting

Met uw nieuwe bril moet u natuurlijk perfect zicht hebben. Daar zorgen de gediplomeerde opticiens van Pearle voor in vier eenvoudige stappen. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan. Heel gemakkelijk. En bovendien helemaal gratis! Maak nu een afspraak.

Lees de voorwaarden »

 

Actievoorwaarden

  • De gratis opknapbeurt is voor klanten en voor niet-klanten.
  • Het verrichten van de oogmeting voor een bril is gratis. Mocht u niet tot aanschaf over willen gaan en toch het recept van de oogmeting mee willen nemen, dan bedragen de kosten € 30,-.
  • Als u zeker wilt zijn dat er direct de tijd genomen kan worden voor de oogmeting, dan kunt u het beste een afspraak maken.
  • Deze actie kent geen actieperiode, u bent namelijk Altijd welkom bij Pearle.

P.O.S.T.
uw lenzen gratis thuisbezorgd

 

Gratis deskundige oogmeting
 

Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

Partners

Volg ons

org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png

Volg ons

Winkels

  •  
  •