Ray-Ban Reverse

Ray-Ban Reverse is een vernieuwde zonnebrillencollectie van Ray-Ban. De innovatieve collectie bevat zonnebrillen zoals je ze van Ray-Ban gewend bent, maar met een aangepaste uitstraling. De glazen van een Ray-Ban Reverse zonnebril zijn namelijk omgedraaid. De zonnebrillen die je gewend bent zijn voorzien van bolle glazen. In tegenstelling hiervan komt Ray-Ban nu met een collectie zonnebrillen met holle glazen. Hierdoor zitten de glazen dichter bij je ogen dan bij de standaard zonnebril. De glazen zijn gemaakt met behulp van een innovatieve digitale productiemethode om een unieke lensvorm te creëren die je scherp en nauwkeurig zicht geeft. Het is een uniek en stijlvol model zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

Ray-Ban Reverse

8 Resultaten
Relevant

Ray-Ban Reverse collectie 

De zonnebrillen van Ray-Ban Reverse passen bij elke gezichtsvorm en bieden de hele dag comfort en bescherming tegen de zon. Het holle ontwerp van de zonnebril volgt de curve van het jukbeen en geeft je een stoere en unieke look. De Ray-Ban Reverse zonnebrillen zijn de zonnebrillen zoals je ze van Ray-Ban kent, maar dan net even anders. Zo heb je bij Pearle de keuze uit de Wayfarer Reverse en Aviator Reverse. Dit zijn de bekende modellen van Ray-Ban, maar onderscheiden zich van de andere collecties door de vernieuwde glazen. Draag jij graag een van Ray-Ban’s pronkstukken, maar ben je toe aan iets nieuws? Probeer nu de Ray-Ban Reverse zonnebrillen!

Ray-Ban Reverse: opvallend en duurzaam 

Naast het hippe model van de zonnebril, is de Ray-Ban Reverse een van de meest milieuvriendelijke collecties binnen het merk Ray-Ban. Het montuur van de zonnebril bestaat voor 67% uit biologische materialen en de glazen voor 41%. Wil jij goed voor de dag komen, hierbij opvallen én werk je graag mee aan een beter milieu? Dan is de Ray-Ban Reverse zeker het proberen waard.