Gratis verzending v.a. € 25 & gratis retour
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
Grote collectie met de mooiste merken

Fietsbrillen

39 Resultaten
Relevant

Met een fietsbril heb je perfect zicht op de weg

Stap jij regelmatig op de fiets om een mooie tocht te maken? Of ben je een fanatieke wielrenner? Met een goede fietsbril heb je optimaal zicht op de weg en je omgeving. Een wielrenbril, ook wel een racefiets bril, beschermt je ogen niet alleen tegen de zon, maar ook tegen wind, water, vuil en vliegjes. Wel zo veilig! Bij Pearle heb je veel keuze uit fietsbrillen van sportieve merken, zoals Puma, Julbo en Carrera. De meeste monturen zijn geschikt voor zowel dames als heren. Je hebt al een fietsbril vanaf €19! 

Wat maakt een fietsbril anders dan een gewone zonnebril?

Misschien vraag je je af wat precies het verschil is tussen een fietsbril (racefiets bril) en een gewone zonnebril. We leggen het uit: 

  • Pasvorm: een wielrenbril sluit perfect aan op je gezicht, zodat hij goed blijft zitten en er geen zonlicht via de boven-, zij- of onderkant van het montuur je ogen kan bereiken. 

  • Lichtgewicht en comfortabel: veel fietsbrillen zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal, zodat je bijna niet voelt dat je een zonnebril draagt. 

  • Stevig en duurzaam: de meeste wielrenbrillen kunnen tegen een stootje, omdat zowel het montuur als de glazen gemaakt zijn stevig en duurzaam materiaal dat niet snel kapot gaat. 

  • Polarisatie: sommige fietsbrillen zijn voorzien van polariserende glazen. Dit vermindert de weerkaatsing van licht op reflecterende oppervlakken (denk aan water, asfalt, glimmende motorkappen) én het zorgt voor een beter contrast. 

Fietsbril op sterkte

Goed zicht is essentieel als je een stuk gaat fietsen. Tijdens het fietsen kun je te maken krijgen met allerlei verschillende factoren die je ogen kunnen beschadigen. Allereerst zonlicht, maar ook vliegjes, steentjes, wind en nog veel meer. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarom hebben we bij Pearle de beste fiets zonnebril voor jou, ook op sterkte! De racefiets bril (op sterkte) zorgt ervoor dat het contrast tussen kleuren en licht en donker verhoogd, waardoor het zicht verbetert. Zo kan jij ongestoord de weg op en zijn jouw ogen helemaal beschermd. Ben jij op zoek naar een fietsbril op sterkte? Deze zijn verkrijgbaar op aanvraag in onze winkels. Maak direct een afspraak en kom langs bij een Pearle Opticien bij jou in de buurt. Is het alweer even geleden dat je voor het laatst je ogen hebt laten opmeten? Geen probleem! In de winkel controleren we graag of je huidige sterkte nog klopt. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe racefiets bril op sterkte perfect is afgestemd op jouw ogen. 

Fietsbril kopen bij Pearle 

Kun jij niet wachten om je nieuwe fietsbril uit te proberen? Bestel ‘m dan eenvoudig en snel online bij Pearle! Voor de meeste monturen geldt: op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag nog gratis (bij bestellingen vanaf €25) verzonden. Wil je jouw favoriete montuur eerst passen? Kom dan langs in de winkel. Daar helpen we je graag met het vinden van de perfecte fietsbril.