Gratis verzending v.a. € 25 & gratis retour
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
Grote collectie met de mooiste merken

Watersportbrillen

42 Resultaten
Relevant
24%
Je hebt 24 van 42 producten bekeken
Laat meer resultaten zien

Geniet van optimaal zicht op het water met een watersportbril

Zeilen, roeien, kajakken, suppen: in Nederland kun je tal van watersporten beoefenen. Ben jij vaak op het water te vinden? Met een goede zonnebril word jij een nóg betere watersporter. Onze watersportbrillen zijn uitgerust met gepolariseerde glazen. Deze glazen bevatten een speciaal filter die de weerkaatsing van (zon)licht op vlakke oppervlakken (zoals water) absorberen. Ook zorgen gepolariseerde glazen voor een beter contrast en een rustig beeld. Zo heb jij optimaal zicht op het water. Onze watersportbrillen zijn niet alleen comfortabel en ultralicht, ze zijn ook sterk en duurzaam. Ze kunnen dus wel tegen een stootje! Bij Pearle heb je keuze uit veel sportieve watersportbrillen van diverse merken, zoals Polaroid, Ray-Ban en Julbo. 

Een watersportbril op sterkte 

Wanneer jij gebruikmaakt van lenzen of een bril en vaak op het water te vinden bent, is een watersportbril op sterkte onmisbaar. Bij Pearle zijn verschillende soorten watersport zonnebrillen op sterkte verkrijgbaar, zodat jij altijd veilig kan genieten van optimaal zicht tijdens jouw favoriete wateractiviteiten.

Watersportbril kopen bij Pearle

Heb jij een mooie watersportbril op het oog? Bestel ‘m dan eenvoudig en snel online! Voor de meeste monturen geldt: op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, is dezelfde dag nog gratis (bij bestellingen vanaf €25) verzonden. Ben jij op zoek naar een watersportbril op sterkte? Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar in de winkel. Vind een Pearle Opticien bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.