Nu 60.- korting op een enkelvoudige bril

Gouden brillen

210 Resultaten
Relevant

Gouden bril kopen

Een gouden bril oogt zowel klassiek als trendy en is helemaal van nu. Het fijne aan een gouden brilmontuur is dat deze goed staat bij vrijwel iedere outfit. Bij Pearle vind je dan ook een ruim assortiment aan gouden brillen in diverse vormen. Kies bijvoorbeeld voor een ronde gouden bril. Koop jouw gouden bril online of maak een afspraak bij een van onze winkels. 

Bestel jouw gouden bril online bij Pearle

Voor een gouden brilmontuur hoef je niet langer naar de winkel. Jouw nieuwe gouden bril bestel je namelijk gewoon vanuit huis gemakkelijk én snel online bij Pearle. Wij bezorgen de bril vervolgens gratis bij jou thuis*. Bij Pearle betaal je dus geen verzendkosten. Toch niet helemaal tevreden met je nieuwe bril? Geen zorgen. Bij Pearle is retourneren altijd gratis. Bovendien profiteer je bij Pearle van levenslange service. Kleine reparaties worden direct uitgevoerd in een winkel bij jou in de buurt en zijn helemaal kosteloos.
* Gratis verzending vanaf €25.

Profiteer van de beste acties en aanbiedingen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk goed zicht is. Daarom vind je bij Pearle de beste brillen acties en aanbiedingen, zodat een bril voor iedereen betaalbaar is. Zo krijg je bij de aanschaf van een bril regelmatig één of twee brillen cadeau. 

Gratis oogmeting door een gediplomeerde opticien of optometrist

Wij adviseren om je ogen elk jaar opnieuw te laten opmeten. Draag je al een bril of contactlenzen? Ook dan geldt dit advies. Omdat onze oogmetingen worden uitgevoerd door gediplomeerde opticiens en optometristen, ben jij verzekerd van betrouwbare resultaten en een passend kijkadvies. 

Breng een bezoek aan één van onze winkels

Waar we in 1959 nog maar drie winkels hadden, zijn dat er inmiddels meer dan 340. Er is dus altijd een Pearle opticien bij jou in de buurt. Maak een afspraak of kom langs in één van onze winkels