Maak een afspraak 3
Vind een winkel
Maak een afspraak 3
org-nl_pearle:/Content Items/2012/temp/temp_contactlenzen.jpg

Silicone hydrogel: voor de hele dag

Contactlenzen gemaakt van silicone hydrogel zijn dun, zacht, flexibel en hoogzuurstofdoorlatend. Ze voelen direct comfortabel aan en kunnen de gehele dag tot ’s avonds laat worden gedragen. Door de hoge zuurstofdoorlatendheid zijn de lenzen veilig en comfortabel voor uw ogen, ook na lange dagen dragen.


Vroeger gebruikte men daarvoor water in de contactlens, maar dat heeft als nadeel dat het gedurende de dag verdampt, waardoor de lenzen droog en oncomfortabel gaan aanvoelen. Silicone Hydrogellenzen bevatten doorgaans minder water en drogen dus niet uit. Bovendien laten Silicone Hydrogellenzen veel meer zuurstof door dan gewone zachte lenzen wat een stuk gezonder is voor de ogen. Sommige silicone hydrogellenzen hebben tevens een UV-filter die de ogen beschermen tegen UV-licht.


Tijdelijk ontvang je bij aankoop van 3 maanden daglenzen een Ticketmaster cadeaukaart t.w.v. 50 euro!* Met deze cadeaukaart kan je tickets kopen voor allerlei festivals en concerten. Bekijk de actie.

Voordelen van silicone hydrogel

 • Duurzaam materiaal
 • Zuurstofdoorlatend
 • Hoge zuurstofdoorlatendheid
 • Veiliger voor de ogen dan traditionele materialen
 • org-nl_pearle:/Content Items/algemeen/quote_in.png

  De naam is wat ingewikkeld - silicone hydrogel contactlenzen - maar de kwaliteit is eenvoudigweg uitstekend. Doordat er gebruik gemaakt wordt van silicone in deze lenzen, zijn ze niet alleen heel zacht, dun en flexibel, maar ook enorm zuurstofdoorlatend. Vroeger gebruikte men daarvoor water in de contactlens, maar dat heeft als nadeel dat het verdampt, waardoor ogen aan het einde van de dag geen zuurstof, de motor van het oog, meer krijgen en uitdrogen. Silicone hydrogel lenzen beschermen uw ogen ook tegen schadelijke UV-straling. Met silicone hydrogel lenzen gaan comfort en gezondheid hand in hand. De hele dag.
  Peter, Pearle Opticien

  P.O.S.T.
  uw lenzen gratis thuisbezorgd

   

  Gratis deskundige oogmeting
   

  Pearle declareert voor u bij uw zorgverzekeraar

  Partners

  Volg ons

  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-facebook.png  org-nl_pearle:/Content Items/2013/home/pnl-footer-ico-youtube.png