Wat zijn Hylo oogdruppels?

Hylo oogdruppels zijn oogdruppels die speciaal ontwikkeld zijn voor verschillende soorten oogklachten. Ieder soort Hylo oogdruppels zorgt voor bevochtiging van jouw ogen. Toch kan er onderscheid gemaakt worden tussen de verschillende soorten Hylo oogdruppels. Heb je last van vermoeide ogen? Of juist last van allergische symptomen? Of zoek je oogdruppels die jouw ogen intensief bevochtigen? Vind de oogdruppels van Hylo die perfect bij jouw wensen passen.

Hylo oogdruppels voor droge en geïrriteerde ogen 

Het oog bestaat uit verschillende soorten lagen. De waterlaag van jouw oog is van essentieel belang voor de cellen van het hoorn- en bindvlies. Als de samenstelling of productie ervan wordt aangetast, bijvoorbeeld door een allergie of irritatie, wordt het oogoppervlak niet meer voldoende bevochtigd met traanvocht. Traanvocht beschermt tegen uitdroging en infecties en voedt het hoornvlies. Wanneer je niet genoeg traanvocht aanmaakt, als het vocht te snel verdampt of als de kwaliteit van het vocht slecht is, kun je last krijgen van droge ogen. Ook het dragen van contactlenzen kan zorgen voor droge ogen. Dit komt omdat de contactlens op het hoornvlies worden geplaatst en deze het contact van het traanvocht met de buitenlucht belemmert. Zuurstofdoorlatende lenzen kunnen hier een oplossing voor bieden.

Symptomen van droge ogen zijn: 

  • Het gevoel hebben dat er iets in je oog zit 
  • Jeukende, droge ogen 
  • De klachten verergeren 's nachts 
  • De klachten zijn vaak erger na het knipperen van de ogen

 

De verschillende soorten Hylo oogdruppels 

Bij Pearle vind je verschillende soorten Hylo oogdruppels, ieder voor een andere klacht. Lees hieronder alle verschillen tussen de soorten Hylo oogdruppels.

De beste Hylo oogdruppels voor jou 

De oogdruppels voor droge ogen van Hylo bieden een uitkomst voor allerlei oogklachten. Heb je de Hylo oogdruppels gevonden die bij jou passen? Ze zijn verkrijgbaar bij al onze Pearle winkels. Heb je nog vragen? Kom eens bij ons langs. Dan kijken we samen welke oogdruppels van Hylo het beste bij jouw wensen en oogklachten aansluiten.

Vind een winkel  Maak een afspraak