Gratis verzending v.a. €25
Gratis retour
Gratis contactlenscontrole

Sferische lenzen

46 Resultaten
Relevant

Wat zijn sferische lenzen?

Sferische lenzen zijn de meest gangbare lenzen en hebben één sterkte over het gehele oppervlak van de lens. Ze corrigeren bijziendheid of verziendheid. De term ‘sferisch’ betekent ‘bolvormig’. Omdat deze lenzen ook daadwerkelijk de vorm van een bol hebben, worden ze zo genoemd.

Naast sferische lenzen bestaan er torische lenzen voor mensen met astigmatisme (cilinderafwijking). Torische lenzen corrigeren niet alleen bij- of verziendheid, maar ook de cilinderafwijking. Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan sferische dag-, week- en maandlenzen van diverse merken, zoals Dailies, Air Optix, iWear, Bausch + Lomb en Biotrue. Bestel jouw sferische lenzen online of maak een afspraak en kom langs in de winkel. 

Bestel jouw sferische lenzen online bij Pearle

Sferische lenzen bestel je gemakkelijk én snel online bij Pearle: al ruim zestig jaar dé expert op het gebied van ogen. Bestel jij je lenzen op werkdagen voor 22:00 uur? Dan sturen wij ze dezelfde dag nog gratis* naar je op. Per ongeluk de verkeerde lenzen besteld? Geen zorgen: retourneren is helemaal gratis. 
* Gratis verzending vanaf €25.

Pearle lenzenabonnement al vanaf €16,50 per maand

Je contactlenzen elke maand op de mat? Bij Pearle sluit je al vanaf €16,50 een lenzenabonnement af. De bezorging is helemaal gratis. Lees meer over de voordelen van het lenzenabonnement

Laat je ogen opmeten door één van onze contactlensspecialisten

Wil jij graag lenzen gaan dragen? Laat dan eerst je ogen opmeten. De oogmeting wordt uitgevoerd door één van onze contactlensspecialisten. Hij of zij bepaalt niet alleen de sterkte die je nodig hebt, maar kijkt ook naar de gezondheid van je ogen. Ook als je al een bril draagt en wilt overstappen naar contactlenzen, is het verstandig om je ogen opnieuw te laten opmeten. Maak een afspraak en kom langs bij de dichtstbijzijnde Pearle opticien.

Laat je adviseren in één van onze winkels

Als je voor het eerst contactlenzen gaat dragen, komt er veel op je af. Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in één van onze winkels of maak een afspraak bij een Pearle opticien bij jou in de buurt. Onze medewerkers helpen je graag verder.