Pearle Opticiens Amsterdam

Kalverstraat 206
1012 XH Amsterdam

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingstijden

Maandag
11:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 18:00

Onze Pearle Opticiens vestiging bevindt zich aan het eind van de Kalverstraat tegenover Intertoys en naast de Cruijf winkel. Wij zijn de enige Pearle Opticiens in het echte stadscentrum van Amsterdam. Parkeren is zoals overal in Amsterdam lastig, maar met het openbaar vervoer en de fiets zijn wij uitstekend te bereiken. Bushalte Koningsplein en Metrohalte Rokin zijn beide op 3 minuten lopen. Mocht je echt met de auto willen komen is de parkeergarage onder de Kalvertoren de dichtstbijzijnde.

Ons team bestaat uit een contactlensspecialist, een opticien, een assistent-opticien en drie verkoopmedewerkers. Wij kunnen jullie helpen met zachte-, harde- en nachtlenzen aan! We zijn een multicultureel, sociaal en vooral super gezellig team! Je kunt bij ons terecht in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Portugees, Grieks en Russisch. Omdat Amsterdam een dynamische en snelle stad is willen wij klanten op de juiste en op een snelle manier helpen. Wij bieden daarom ook, voor de meeste sterktes, een 1-uursservice aan voor brillen op sterkte. We zijn een jonge en moderne winkel en hebben altijd de nieuwste monturen in de winkel hangen.

Grote merken die wij het meest verkopen zijn Ray-Ban, Emporio Armani en Calvin Klein maar onze collectie is veel groter, we hebben wel 29 merken! De Limited Edition collectie (een complete bril met dunnere glazen voor maar 100,- euro) is ook bij ons te koop. We hebben een grote Solaris wand vol met zonnebrillen van verschillende bekende merken als Ray-Ban, Michael Kors, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, La Coste, Esprit en Polaroid.

We hopen je snel te zien bij ons in de winkel! Zorg jij voor koekjes? Wij hebben koffie!