Pearle Opticiens Amsterdam

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Amsterdam

Pearle is al ruim zestig jaar dé expert op het gebied van ogen. Met maar liefst zestien filialen in Amsterdam is er altijd een Pearle Opticien bij jou in de buurt. In welke winkel in de hoofdstad zien we jou binnenkort? 

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

In onze brillenwinkels in Amsterdam heb je veel keuze uit brillen en zonnebrillen. Met honderden monturen van verschillende topmerken kijk je je ogen uit. Draag jij contactlenzen? Ook dan zit je natuurlijk goed bij Pearle. 

Gratis oogmeting ter waarde van €30 

Merk je dat je zicht achteruit is gegaan? Of is het alweer een tijd geleden dat je voor het laatst je ogen hebt laten controleren? Kom dan langs voor een gratis oogmeting ter waarde van €30. Voordat we je ogen opmeten, leren we je graag wat beter kennen. Zo kunnen we je het beste advies geven over de kijkoplossing die perfect bij jou past. Dat kan een bril zijn, maar misschien komen samen tot de conclusie dat contactlenzen het beste bij jou passen. 

Optometrist in Amsterdam

Bij Pearle vinden we dat de gezondheid van je ogen van onschatbare waarde is. Daarom werken we niet alleen met opticiens, maar ook met optometristen. Ben jij op zoek naar een optometrist in Amsterdam? Dan kun je terecht in onze winkel aan het Buikslotermeerplein. 

Kom langs in een van onze winkels in Amsterdam

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Amsterdam!