Pearle Opticiens Assen

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Assen

Pearle is een van de grootste optiekketens van Nederland met meer dan zestig jaar ervaring op het gebied van ogen. In veel winkelstraten in Nederland vind je dan ook een Pearle-winkel. Wist je dat er ruim 340 filialen zijn? Hiervan vind je er drie in Assen, de hoofdstad van het prachtige Drenthe.

Veel keuze uit brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Ben jij op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? In onze brillenwinkels in Assen vind je een divers aanbod van verschillende topmerken. Onze winkelmedewerkers helpen je graag met het vinden van een montuur dat bij jou past. Uiteraard staan we ook voor je klaar als je contactlenzen draagt. Kom langs, dan geven we je persoonlijk en deskundig advies. 

Laat je ogen gratis controleren

De meeste mensen gaan jaarlijks naar de tandarts voor controle, maar ze gaan niet ieder jaar naar de opticien. Maar wist je dat je zicht kan verslechteren zonder dat je het doorhebt? Wij raden dan ook aan om regelmatig je ogen te laten controleren. Bij Pearle ben je hiervoor aan het juiste adres. Al onze opticiens zijn deskundig opgeleid, waardoor jij verzekerd bent van een betrouwbare uitslag. Na de oogmeting zoeken we naar de juiste kijkoplossing voor jouw ogen en levensstijl. Dit kan een bril zijn of misschien draag je liever lenzen. Bij Pearle is voor ieder wat wils.

Kom langs in een van onze winkels in Assen

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Assen!