Pearle Opticiens Eindhoven

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Eindhoven

Pearle is al ruim zestig jaar dé expert op het gebied van ogen. Met maar liefst vier filialen in Eindhoven is er altijd een Pearle Opticien bij jou in de buurt. In welke winkel in de dé designstad van Nederland zien we jou binnenkort? 

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

In onze brillenwinkels in Eindhoven heb je keuze uit honderden brillen en zonnebrillen van talloze topmerken. Kom langs en kijk je ogen uit! Draag jij contactlenzen? Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment aan lenzen. 

Gratis oogmeting ter waarde van €30 

Veel mensen gaan elk jaar naar de tandarts, maar helaas zijn er maar weinig mensen die elk jaar naar de opticien gaan voor een oogmeting. En dat terwijl je zicht ongemerkt achteruit kan gaan. Kom daarom langs voor een gratis oogmeting ter waarde van €30. Voordat we je ogen controleren en je sterkte bepalen, leren we je graag wat beter kennen. Zo kunnen we jou voorzien van een passend advies over de beste kijkoplossing voor jou. Dat kan een bril zijn, maar misschien ontdekken we samen dat contactlenzen beter bij jou passen. 

Optometrist in Eindhoven

De gezondheid van jouw ogen is van onschatbare waarde. Daarom werken we bij Pearle niet alleen met opticiens, maar ook met optometristen. Ben jij op zoek naar een optometrist in Eindhoven? Dan kun je terecht in onze winkel aan de Heezerweg, 

Kom langs in een van onze winkels in Eindhoven

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Eindhoven!