Pearle Opticiens Haarlem

Generaal Cronjestraat 103
2021 JD Haarlem

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Onze Pearle vestiging vind je in winkelcentrum Cronje in Haarlem Noord, op 10 minuten lopen van station Haarlem en op 3 minuten lopen van bushalte Kloosterstraat. De Generaal Cronjéstraat is bekend als de langste overdekte winkelstraat van Nederland en heeft 130 winkels, waaronder veel grote winkelketens. Onze winkel zit ongeveer in het midden van de winkelstraat tegenover Etos. Parkeren kan doordeweeks op straat en op zaterdag na 11.00 uur in de parkeergarage op de Kleverlaan 12.

We staan bekend om onze persoonlijke service en hebben een hoge klanttevredenheid. We zijn superblij met onze vaste klantenkring en ook onze nieuwe bezoekers mogen rekenen op onze kennis en aandacht. Natuurlijk vind je bij ons een collectie met veel internationaal bekende merken brillen, zonnebrillen en contactlenzen, we hebben altijd scherpe aanbiedingen. 

We bieden je de service van zowel gediplomeerde opticiens als een gediplomeerde contactlensspecialist. Om je snel van dienst te kunnen zijn voor een deskundige oogmeting of een contactlensafspraak maken we gebruik van een online agenda zodat we jou en onze agenda op elkaar kunnen afstemmen. Zo kom je nooit voor niks en voorkomen we lang wachten. Klik op 'Maak een afspraak' om een datum en tijd in te plannen.

We zien je graag snel voor goed advies.