Pearle Opticiens Haarlem

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Haarlem

Wist je dat Alfons Hamer in 1959 Brilmij oprichtte? Brilmij was de voorloper van Pearle Opticiens zoals we die vandaag de dag kennen. Dat betekent dat we meer dan zestig jaar ervaring hebben op het gebied van ogen. Door de jaren heen is er veel veranderd, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: onze liefde voor ogen. Deze liefde delen we graag met jou in een van onze brillenwinkels. Uiteraard doen wij dit ook in een van onze drie opticiens in Haarlem, de hoofdstad van Noord-Holland. 

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Ben je op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Bij onze opticiens in Haarlem vind je een brede collectie monturen van talloze topmerken. Kom langs en kijk je ogen uit! Onze winkelmedewerkers helpen je met het vinden van de bril die bij jou past. Draag je liever contactlenzen? Ook dan kun je natuurlijk bij ons terecht.

Gratis oogmeting ter waarde van €30

Herinner jij wanneer je voor het laatst je ogen hebt laten controleren? Wij raden aan om jaarlijks je ogen te laten checken, ook als je niet het idee hebt dat je zicht achteruit is gegaan. Maak gemakkelijk en snel online een afspraak bij een van onze optiekwinkels. Al onze opticiens zijn gediplomeerd, waardoor jij bent verzekerd van een betrouwbare uitslag. Na de oogmeting gaan we samen op zoek naar de kijkoplossing die het beste past bij jou en jouw leefstijl. Soms is dat een bril, maar dit kunnen ook contactlenzen zijn. 

Optometrist in Haarlem

Wij vinden de gezondheid van je ogen het allerbelangrijkste. Daarom werken wij niet alleen met opticiens, maar ook met speciaal opgeleide optometristen. In Haarlem kan je terecht voor een afspraak met een van onze optometristen aan de Grote Houtstraat. 

Kom langs in een van onze winkels in Haarlem

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Haarlem!