Pearle Opticiens Hilversum

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Hilversum

Tegenwoordig zie je in elke brillenwinkel: rekken met monturen die je zelf kunt pakken, bekijken en opzetten. Zestig jaar geleden was dit concept revolutionair. Alfons Hamer, de oprichter van Brilmij, kwam met dit idee in 1959. Brilmij was de voorloper van Pearle zoals we die vandaag de dag kennen. Brilmij startte met drie winkels, tegenwoordig hebben we meer dan 340 brillenwinkels. Twee hiervan staan in Hilversum, de mediastad van Nederland.

Veel keuze uit brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Ben jij op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Dan ben je bij onze optiekwinkels in Hilversum aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een brede collectie monturen van talloze topmerken. Heb jij nog nooit een bril gedragen of ben je op zoek naar een nieuwe look? Je kunt altijd terecht bij onze experts die graag met je meekijken naar de mogelijkheden. Natuurlijk vind je bij ons ook een ruim assortiment aan contactlenzen. 

Gratis oogmeting ter waarde van €30 

Zie jij de wereld om je heen niet zo scherp meer als voorheen? Maak dan een afspraak voor een gratis oogmeting in een van onze winkels in Hilversum. Voordat we jouw ogen meten, leren we jou en jouw ogen graag wat beter kennen. Na de oogmeting krijg je persoonlijk en deskundig advies over verschillende kijkoplossingen. Draag je graag lenzen? Kom dan langs voor een lenzenaanmeting. Deze meting is nog nauwkeuriger, omdat een lens op je oog zit.

Optometrist in Hilversum

De gezondheid van je ogen staat bij ons op de eerste plaats. We werken daarom niet alleen met opticiens, maar ook met optometristen. Een optometrist is gespecialiseerd in de gezondheid van jouw ogen. In Hilversum vind je een optometrist aan het Groest. 

Kom langs in een van onze winkels in Hilversum

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Hilversum!