Pearle Opticiens Hoofddorp

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Hoofddorp

Wist je dat Pearle Opticiens meer dan 340 brillenwinkels in Nederland heeft? Met meer dan zestig jaar ervaring kunnen wij met trots zeggen dat we dé expert op het gebied van ogen zijn. Iedere dag helpen wij nieuwe en bestaande klanten aan een kijkoplossing die bij hen past. Dit doen wij uiteraard ook in Hoofddorp, de stad in de luwte van Amsterdam en Schiphol. 

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Bij onze opticiens in Hoofddorp vind je een brede collectie aan brillen en zonnebrillen. Met honderden monturen van allerlei topmerken zit er altijd iets voor je tussen. Onze oogexperts staan dag in dag uit voor je klaar om jou te helpen. Draag jij graag contactlenzen? Ook dan helpen wij je graag op weg.

Kom langs voor een oogmeting

Kun jij de kleine tekst op verpakkingen of de ondertiteling op de televisie steeds slechter lezen? Maak dan gemakkelijk een afspraak voor een gratis oogmeting (ter waarde van €30). Voordat we jouw ogen meten, hebben we een kort intakegesprek om jou en jouw ogen beter te leren kennen. Na het checken van je ogen geven onze opticiens een uitgebreid en deskundig advies. Als jij graag lenzen wil dragen, kun je ook bij ons terecht voor een lenzenaanmeting. Omdat al onze opticiens vakkundig zijn opgeleid, ben jij altijd verzekerd van een betrouwbare uitslag. 

Optometrist in Hoofddorp

Weet jij het verschil tussen een opticien en een optometrist? Een opticien meet je gezichtsscherpte en een optometrist is opgeleid om de gezondheid van jouw ogen vast te stellen. Jouw gezondheid staat bij Pearle uiteraard voorop. Wil jij een afspraak met een van onze optometristen in Hoofddorp? Hiervoor kun je terecht in onze brillenzaak op de Kruisweg.

Kom langs in een van onze winkels in Hoofddorp

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Hoofddorp!