Pearle Opticiens Hoorn

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Hoorn

Pearle Opticiens is opgericht in 1959 en telde toen nog maar drie brillenwinkels. Tegenwoordig hebben wij meer dan 340 filialen verspreid door het hele land. Dit maakt ons een van de grootste optiekketens van Nederland. Met zoveel winkels is er altijd een Pearle bij jou in de buurt. Kom langs en kijk je ogen uit. Natuurlijk vind je ons ook in Hoorn, de stad van monumenten met maar liefst 350 rijks- en 200 gemeentelijke monumenten. 

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe (zonne)bril is bij onze brillenwinkels in Hoorn aan het juiste adres. Je vindt hier een brede selectie monturen van verschillende bekende merken. Zo zit er altijd iets voor je tussen. Vind jij het moeilijk om iets te vinden dat bij jou past? Onze opticiens hebben niet alleen verstand van ogen, ze weten ook welke (zonne)bril perfect bij jou past. Ben je op zoek naar contactlenzen? Ook dan kun je bij Pearle kiezen uit verschillende merken. 

Laat gratis je ogen meten

Wist je dat je zicht kan verslechteren zonder dat je het merkt? Bij een oogmeting kunnen onze opticiens een eventuele oogafwijking tijdig signaleren. Wij raden dan ook aan om jaarlijks je ogen te laten checken. Maak hiervoor gemakkelijk een afspraak bij een van onze optiekwinkels in Hoorn. Na een uitgebreid intakegesprek en een deskundige  oogmeting helpen onze opticiens je graag met het vinden van een kijkoplossing die bij jou en jouw levensstijl past. 

Optometrist in Hoorn

De gezondheid van je ogen vinden wij het allerbelangrijkste. Daarom werken wij niet alleen met opticiens, maar ook met optometristen. In Hoorn kun je terecht voor een afspraak met een optometrist aan het Grote Noord.

Kom langs in een van onze winkels in Hoorn

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Hoorn!