Pearle Opticiens Huizen

Voorbaan 3
1271 RR Huizen

Online een afspraak maken: geen wachttijden in de winkel!

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Onze Pearle Opticiens vestiging vind je in het Oude Dorp van Huizen in de buurt van het Oude Raadhuisplein. Wij zitten tegenover Bakker Bart, naast de winkel bevindt zich aan de linkerzijde een ABN Amro pinautomaat en aan de rechterzijde slagerij Michel Welling. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  Bushaltes Karel Doormanlaan en Prins Bernhardplein zijn beide op 5 minuten van onze winkel. Parkeren in Huizen is gratis, de dichtsbijzijnde parkeergarage vind je op de Keucheniusstraat en van daaruit loop je binnen 5 minuten bij ons binnen.

Ons team bestaat uit meerdere gediplomeerde contactlensspecialisten en opticiens zodat er altijd iemand aanwezig is om jouw ogen of contactlenzen te controleren. Wij doen graag een gratis oogmeting en adviseren u welke stijl het beste bij je past. Met onze 1-uursservice loop je in de meeste gevallen nog dezelfde dag met je nieuwe bril de winkel uit. Voor zachte contactlenzen kun je dagelijks bij ons terecht. Voor harde lenzen of nachtlenzen kun je 4 dagen per week terecht.

Wij hebben een uitgebreide collectie monturen voor heren, dames en kinderen, bestaande uit bekende merken als Ray-Ban, Calvin Klein, Look, Michael Kors en Tommy Hilfiger. Daarnaast vind je bij ons ook de mooie huismerken Heritage, Sensaya, Fuzion en Instyle.

Wij zien je graag bij Pearle Opticiens Huizen.