Pearle Opticiens Maastricht

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Maastricht

Wist je dat Pearle Opticiens in 1959 is opgericht door Alfons Hamer? Toen waren er nog slechts drie brillenzaken en heette het nog Brilmij. Alfons kwam met het revolutionaire idee om brillen in rekken te plaatsen, zodat mensen deze zelf konden pakken, opzetten en bekijken. Zestig jaar later hebben we meer dan 340 brillenwinkels verspreid door Nederland. Hier kan iedereen terecht voor deskundig oogadvies. Uiteraard staan we ook voor je klaar in Maastricht, de stad met vele prachtige pleinen, zoals het Vrijthof. 

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment

Ben je op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Bij onze optiekwinkels in Maastricht vind je honderden monturen van talloze bekende merken. Kom langs en kijk je ogen uit! Heb je vragen over de perfecte bril voor jou? Onze oogexperts zijn niet alleen gespecialiseerd in jouw ogen, ze kunnen je ook helpen bij het vinden van een bril die helemaal bij jou past. Voor iedereen die graag contactlenzen draagt hebben wij verschillende merken om uit te kiezen. Ben je benieuwd naar de voordelen van lenzen? Onze contactlensspecialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Oogmeting door erkende opticiens

Veel mensen gaan regelmatig naar de tandarts en kennen hun tandarts dan ook persoonlijk. Maar waarom laten maar weinig mensen jaarlijks hun ogen checken? Wij raden aan om dit wel te doen. Je zicht kan namelijk achteruit gaan zonder dat je het doorhebt. Maak daarom een afspraak voor een oogmeting bij een van onze brillenwinkels in Maastricht. Dit is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor een lenzenaanmeting? Deze meting is nog nauwkeuriger dan een oogmeting, omdat lenzen direct op je oog zitten. 

Kom langs in een van onze winkels in Maastricht

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Maastricht!