Pearle Opticiens Nijmegen

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

Opticien in Nijmegen 

De geschiedenis van Pearle begint in 1959. De optiekketen heette toen nog Brilmij en had slechts drie winkels. Zo’n zestig jaar later zijn dat er meer dan 340 en is Pearle Opticiens een van de grootste optiekketens van Nederland. Met zoveel winkels is er altijd een Pearle bij jou in de buurt. Zo vind je ons bijvoorbeeld ook in Nijmegen, de stad die elk jaar in juli wandelaars van over de hele wereld aantrekt om de Nijmeegse Vierdaagse te wandelen. 

Veel keuze uit brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Heb jij een nieuwe (zonne)bril op het oog? Kom langs in een van onze brillenwinkels in Nijmegen om jouw favoriete montuur te passen. Met onze enorme collectie aan (zonne)brillen van talloze topmerken kijk je je ogen uit. Draag jij contactlenzen? Die hebben we natuurlijk ook. 

Laat je ogen gratis controleren 

Zie jij de wereld om je heen niet meer zo scherp als voorheen? Kom dan langs voor een gratis oogmeting ter waarde van €30. Voordat we je ogen controleren, leren we je graag wat beter kennen. Zo kunnen we je na de meting een persoonlijk advies geven over de kijkoplossing die het beste bij jou past. Dat kan een bril zijn, maar misschien passen contactlenzen beter bij jou. 

Kom langs in een van onze winkels in Nijmegen

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Nijmegen!